Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Αυτά είναι τα εισιτήρια για Κισινάου

Από αύριο, Τρίτη, βγαίνουν σε διάθεση στο Κισινάου, την πρωτεύουσα της Μολδαβίας τα εισιτήρια για τον αγώνα Ζίμπρου – ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί το βράδυ της Πέμπτης. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για τις τιμές και τις ώρες διάθεσης…

Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί νωρίτερα από το PAOK24, σημεία πώλησης για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ θα υπάρχουν στο Κισινάου και ουσιαστικά όσοι φίλαθλοι ταξιδέψουν στη Μολδαβία θα τα προμηθευτούν εκεί. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι τιμές ξεκινούν από 50 Lei (το νόμισμα της Μολδαβίας), που αντιστοιχούν σε 2,65 ευρώ και αφορούν θέσεις στα δύο πέταλα του γηπέδου. Στο ίδιο σημείο υπάρχουν και εισιτήρια των 60 Lei, δηλαδή των 3,1 ευρώ, αλλά προφανώς θα δοθούν στους φανατικούς φιλάθλους της Ζίμπρου.

Στα υπόλοιπα διαζώματα του «Ζίμπρου Αρένα», τα εισιτήρια κοστίζουν από 80 Lei (4,24 ευρώ), μέχρι και 200 Lei (10,6 ευρώ) στις θέσεις VIP, στο κέντρο του γηπέδου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Ζίμπρου, από αύριο, θα διατίθενται εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα, την Τετάρτη (20/8) από τις 10 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα και την Πέμπτη, την μέρα του αγώνα δηλαδή, από τις 10 το πρωί!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου