Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Διαρκείας για Τούμπα μέχρι 12 Σεπτεμβρίου

Ήταν μία απόφαση που θεωρείται απολύτως φυσιολογική και αναμενόμενη. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πριν λίγο την απόφασή της να δώσει παράταση στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη σεζόν μέχρι και τις 12 Σεπτεμβρίου. 

 

Σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας δηλαδή. Ο ΠΑΟΚ ξεκινά τα επίσημα παιχνίδια του την Πέμπτη, αλλά με τον εκτός έδρας αγώνα στο Κισινάου και για πρώτη φορά παίζει στην Τούμπα στις 28 του μήνα με την Ζίμπρου.

Όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ… «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει πως η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα παραταθεί μέχρι και την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου.  Κρατήστε τη δική σας θέση στην Τούμπα και παρακολουθήστε τις αναμετρήσεις του Δικεφάλου σε Ελλάδα και Ευρώπη (μέχρι και τη φάση των ομίλων), δίχως το άγχος του εκδοτηρίου.

Οσοι προμηθευτούν την κάρτα διαρκείας του ΠΑΟΚ θα μπορούν να απολαύσουν μια σειρά από προνόμια όπως εκπτώσεις για τις αγορές τους σε συνεργαζόμενες με τον ΠΑΟΚ εταιρίες μέσω ειδικών κουπονιών που θα τους δίνονται μαζί με την αγορά του διαρκείας τους.

Τέλος, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεχίζοντας την προσπάθειά της να κάνει το γήπεδο έναν οικογενειακό προορισμό θα εκδώσει παιδικά εισιτήρια διαρκείας με ειδική τιμή. Έκπτωση θα έχουν και τα εισιτήρια για τα ΑΜΕΑ».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου