Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στο Καζακστάν

 
Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να εγκλιματιστεί στο Καζακστάν, έχοντας ως στόχο το πρώτο ευρωπαϊκό "διπλό" τη φετινή σεζόν.
 Το πρόγραμμα του "Δικεφάλου" σήμερα περιλαμβάνει τη συνέντευξη Τύπου του Χουμπ Στέφενς για το αυριανό παιχνίδι και την πρώτη προπόνηση της ομάδας στο Καζακστάν.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της για το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ μέχρι την επιστροφή της αποστολής στη Θεσσαλονίκη:

"Στις ιδιαίτερες συνθήκες γύρω από τον αγώνα με την Σαχτέρ Καραγκαντί προσπαθεί να προσαρμοστεί ο ΠΑΟΚ. Η μεγάλη διαφορά ώρας (+4) και το πολικό ψύχος που επικρατεί στην Αστάνα είναι τα δύο βασικά εμπόδια που καλείται να ξεπεράσει η αποστολή του Δικεφάλου μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Χουμπ Στέφενς επέλεξε για πρώτη φορά να ταξιδέψει η ομάδα δύο μέρες πριν από το παιχνίδι προκειμένου οι παίκτες του να έχουν χρόνο να προσαρμοστούν όσο γίνεται περισσότερο στα δεδομένα ενός ευρωπαϊκού αγώνα που διεξάγεται σε ένα από τα πλέον απομακρυσμένα μέρη από την υπόλοιπη Ηπειρο.

Ο Ολλανδός τεχνικός ακολουθεί τακτική σταδιακού εγκλιματισμού καλύπτοντας ρυθμίζοντας το πρόγραμμα της ομάδας στην ενδιάμεση ώρα, στο +2 από την Ελλάδα.

Η συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ, στην οποία εκτός του Στέφενς θα μιλήσει κι ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι προγραμματισμένη στις 14.00 ώρα Ελλάδας και στις 15.00 θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση της ομάδας στο Αστάνα Αρένα.

Την ημέρα του αγώνα το ξυπνητήρι για τα μέλη της αποστολής θα χτυπήσει στις 05.30 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας, 09.30 τοπική, μετά το πρωινό θα ακολουθήσει το καθιερωμένο ξεμούδιασμα των ποδοσφαιριστών με μια μικρή βόλτα στην παγωμένη Αστάνα και το ματς είναι προγραμματισμένο στις 17.00 ώρα Ελλάδας.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα μείνει το βράδυ της Πέμπτης (28.11) στην Αστάνα και θα αναχωρήσει την Παρασκευή (29.11) στις 13.00 τοπική ώρα προκειμένου να προσγειωθεί στη Θεσσαλονίκη στις 14.45!".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου