Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Πρώτη φορά αντίπαλοι στα πλέι οφ


Ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΣ Γιάννινα έχουν τεθεί κατά το παρελθόν αντιμέτωποι στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο, αλλά ποτέ μέχρι τώρα δεν έπαιξαν αντίπαλοι για τα πλέι οφ. Ο αυριανός αγώνας θα είναι ο 40ς συνολικά ανάμεσα στον “Δικέφαλο” και στην ομάδα των Ιωαννίνων, με απολογισμό των προηγούμενων 39 αναμετρήσεων: 20 νίκες ΠΑΟΚ, 10 ισοπαλίες, 9 νίκες ΠΑΣ Γιάννινα. Σε συνολικά 18 αγώνες που έχουν γίνει ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής και της Σούπερ Λίγκας, με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ, ο απολογισμός είναι: 13 νίκες του ΠΑΟΚ, 2 νίκες του ΠΑΣ και 3 ισοπαλίες. Μέχρι το 2001 η ομάδα των Ιωαννίνων δεν είχε καταφέρει να κερδίσει τον «Δικέφαλο» μέσα στο γήπεδο της Τούμπας, το πέτυχε όμως στις δύο από τις πέντε τελευταίες παρουσίες της. Η πρώτη τη σεζόν 2000-2001 με σκορ 3-2 και η δεύτερη πέρσι με σκορ 2-1.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Ο ΠΑΟΚ δίνει αύριο τον πρώτο εντός έδρας αγώνα για τη φάση των πλέι οφ, αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΣ Γιάννινα, και έχει απόλυτη ανάγκη της κατάκτησης του τρίποντου. Ωστόσο, το ενδιαφέρον του κόσμου του ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικά περιορισμένο, κάτι που αναμένεται να αποτυπωθεί και στην εικόνα που θα παρουσιάζουν οι εξέδρες του γηπέδου της Τούμπας. Άλλωστε, απολύτως ενδεικτική είναι και η κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας, που κυμαίνεται σε πρωτόγνωρα χαμηλά επίπεδα.

Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΠΑΣ

Ο Μάριος Λαμπρόπουλος ορίστηκε να διευθύνει την αυριανή αναμέτρηση στο γήπεδο της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του ΠΑΣ Γιάννινα.  Βοηθοί του Λαμπρόπουλου ορίστηκαν να είναι οι Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Σταθόπουλος (Ηλείας) και 4ος διαιτητής ο Ιωαννίδης (Αργολίδας), ενώ ο αγώνας της Κυριακής θα είναι ο 10ος στη φετινή σεζόν (πρωτάθλημα – κύπελλο) για τον 35χρονο ρέφερι από την Ηλεία. Εκτός από το φετινό ματς κυπέλλου με την Καλλιθέα, ο Λαμπρόπουλος έχει σφυρίξει κατά το παρελθόν σε άλλους τρεις αγώνες:

27/09/09 Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 0-0

06/03/10 ΠΑΟΚ – Πανθρακικός 3-0

09/03/11 ΠΑΟΚ – Εργοτέλης 2-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου