Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

“Θα μείνετε ή θα φύγετε από τον ΠΑΟΚ;”

Επί τρεις ώρες μιλούσε ο Ιβάν Σαββίδης στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, παρουσία των εκπροσώπων της τεχνικής ηγεσίας, μελών της διοίκησης και στελεχών της ΠΑΕ.



Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ μάζεψε όλη τη ομάδα στην αίθουσα τύπου της Τούμπας, στον 3ο όροφο του κεντρικού κτιρίου, μίλησε στους παίκτες που τον άκουσαν προσεκτικά. Κανείς τους, στο πρώτο διάστημα της ομιλίας, δεν αντέτεινε στα όσα ανέφερε ο Σαββίδης.

Ο τόνος του ήταν ήρεμος, αλλά οι φράσεις του ακούστηκαν πολύ καλά στα αυτιά των παικτών. Ο Σαββίδης με επιχειρηματολογία ζήτησε από τους παίκτες να αφυπνιστούν και να κερδίσουν στα επόμενα πέντε παιχνίδια των πλέι οφ για να πάρει ο ΠΑΟΚ την πρώτη θέση. Τόνισε ξεκάθαρα πως έχει από όλους απαιτήσεις. Μεταφέρουμε ορισμένες από τις πιο χαρακτηριστικές φράσεις που χρησιμοποίησε ο μεγαλομέτοχος στην ομιλία του στους παίκτες: “Σας τα δίνω όλα από την πρώτη ημέρα που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Όλοι είστε πληρωμένοι στο ακέραιο. Αρκετές φορές έχουν γίνει και προπληρωμές. Δεν υπάρχει η παραμικρή καθυστέρηση. Οι συνθήκες στην ομάδα είναι επαγγελματικές. Εχω απαιτήσεις από εσάς. Γιατί δεν παίζετε μπάλα μέσα στο γήπεδο; Ποιο είναι το πρόβλημα που έχετε; Αν κάποιος ή κάποιοι έχουν πρόβλημα θα ήθελα να το ακούσω από εσάς”.

Σε άλλο απόσπασμα της ομιλίας του προς τους παίκτες ο Σαββίδης είπε: “Θέλω να παίζετε μπάλα, άσχετα με το τελικό αποτέλεσμα. Στα τελευταία παιχνίδια δεν κάνατε καθόλου προσπάθεια. Είμαι δυσαρεστημένος από τον τρόπο που παίζετε, ειδικά στα τελευταία παιχνίδια. Με ενδιαφέρει πολύ να βγει η ομάδα πρώτη στα πλέι οφ για να παίξουμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν κάποιος ή κάποιοι δεν θέλετε να παίξετε στην ομάδα, να το πείτε τώρα. Όλοι πληρώνεστε και έχω απαιτήσεις από όλους. Δεν θέλω να βλέπω την ομάδα σαν ένα σκόρπιο χωριό. Για εμένα μετρά η προσπάθεια που πρέπει να κάνετε μέσα στο γήπεδο. Γιατί στα τελευταία παιχνίδια δεν είδα καμία προσπάθεια από την πλευρά σας”.

Ο Σαββίδης δεν είχε επιθετικό τόνο στη φωνή του σε σύγκριση με αυτόν που είχε στα αποδυτήρια του γηπέδου του Περιστερίου όταν έλεγε: “Ντρέπομαι για την εμφάνιση όλων σας”. Ηταν πιο ήρεμος, αλλά οι εκφράσεις του ήταν σκληρές. Και ορισμένες φράσεις του δεν είναι σωστό να γραφούν.

ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό της χθεσινής ομιλίας του Σαββίδη προς τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, είναι πως σε κάποια στιγμή της ομιλίας απευθύνθηκε ονομαστικά σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Δεν είναι σωστό να αναφέρουμε τα ονόματα αν και γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη. Απευθυνόμενος σε συγκεκριμένους παίκτες, τους έκανε παρατηρήσεις για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται και δεν προσφέρουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους. Ακόμη, όπως προαναφέραμε, χρησιμοποίησε (σε κάποια σημεία) και σκληρές εκφράσεις, ενώ επανέλαβε πως όποιος δείξει ότι δεν θέλει να προσφέρει, τότε η πόρτα της εξόδου είναι ανοιχτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου