Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Λίγο περισσότερο από 90 λεπτά κράτησε η σημερινή συνάντηση που αφορούσε το θέμα Γκαρσία. Ποιοι συμμετείχαν, τι ειπώθηκε, τι αναμένεται να συμβεί σήμερα …

 Στην σημερινή συνάντηση όπως αναμένονταν παραβρέθηκαν οι κ.κ. Βρύζας, Τσιστιακόφ και Γεωργιάδης, ο Πάμπλο Γκαρσία και φυσικά οι εκπρόσωποί του.

Βάσει των πληροφοριών που υπάρχουν, ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής ήταν εκείνος που μίλησε περισσότερο από όλους. (Να μία πρώτη έκπληξη για έναν άνθρωπο που δεν μιλάει πολύ). Ο Γκαρσία ανέφερε τι έγινε από την τελευταία φορά που όλοι αυτοί βρέθηκαν στο ξενοδοχείο για να κλείσει η πρώτη κρίση, μέχρι και την περασμένη Παρασκευή.

Είπε… είπε… Είπε… Πράγματα που 100% θα αναφέρει και στον κόσμο του ΠΑΟΚ όταν αύριο το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη Τύπου. Σε γενικές γραμμές ο Γκαρσία μίλησε για εκείνη την –προ μηνός- συνάντηση, όσα τότε ειπώθηκαν και κατά την άποψή του δεν τηρήθηκαν, ειδικά από την πλευρά του Γιώργου Δώνη.     

Αυτό που προκύπτει από την σημερινή συνάντηση, είναι ότι ΚΑΜΙΑ πλευρά ΔΕΝ έκανε κίνηση ώστε να ανατραπεί αυτό που φαίνονταν σχεδόν βέβαιο. Αυτή την φορά  κανείς δεν προσπάθησε να δώσει λύση, ώστε ο Γκαρσία να παραμείνει στον ΠΑΟΚ. Και οι δύο πλευρές το είχαν πάρει απόφαση, ότι μάλλον δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο.

«Τι θέλεις, τι προτείνεις να κάνουμε;» είπαν οι παράγοντες του ΠΑΟΚ και ο Γκαρσία ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιό του, κάτι που είχε πάρει απόφαση να κάνει εδώ και ημέρες.

Ούτε εκείνη την στιγμή έγινε κάτι διαφορετικό. Ο Γκαρσία ζήτησε μόνο τα δεδουλευμένα του (φυσικά και τα περσινά χρήματα που ακόμη του οφείλονται) και εκεί ξεκίνησε η σύνταξη του συμφωνητικού λύσης συνεργασίας.

Αύριο το μεσημέρι, οι δύο πλευρές θα ξαναβρεθούν, όπως φαίνεται θα υπογράψουν την λύση της συνεργασίας, η ΠΑΕ θα βγάλει ανακοίνωση και γύρω στις 3-4 ο Γκαρσία θα απευθυνθεί στον κόσμο της ομάδας…

Στην συνέχεια (όπως λέει και ο ποδοσφαιριστής) θα παραμείνει στην Θεσσαλονίκη μέχρι το καλοκαίρι και μετά θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα, ίσως και στην Ελλάδα την οποία τόσα αγαπάει, με την οποία τόσο έχει δεθεί και η οικογένειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου