Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Τι είδε ο εκπρόσωπος της Τσέλσι στην Τούμπα;


Ένας υψηλός προσκεκλημένος βρέθηκε στην Τούμπα και συζήτησε με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ. Ο εκ των υπευθύνων ασφαλείας της Τσέλσι, ο Βέλγος Τομ Βαν Βατερμούλεν περιηγήθηκε στο γήπεδο και εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του.

Τα ΣΠΟΡ έχουν το ρεπορτάζ και σας το παρουσιάζουν αναλυτικά, παραθέτοντας και φωτογραφίες από την επίσκεψη του εκπροσώπου της Τσέλσι στην ιστορική Τούμπα. Ο Βέλγος Τόμ Βαν Βατερμούλεν βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη, πριν από δύο ημέρες. Συνάντησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ζήση Βρύζα, τον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Γεωργιάδη και το μέλος της διοίκησης Παναγιώτη Ποικιλίδη και συζήτησε μαζί τους για θέματα που έχουν σχέση με την ασφάλεια των γηπέδων και την καταλληλότητά τους. Για να γίνει πιο κατανοητό, ποιος είναι ο Βέλγος Τομ Βαν Βατερμούλεν της Τσέλσι, αρκεί να αναφέρουμε πως είναι ο άνθρωπος που έχει περιηγηθεί στα γήπεδα όλης της Ευρώπης και έχει άριστη γνώση για την καταλληλότητά τους. Ο Βατερμούλεν επισκέφθηκε την Τούμπα μαζί με τον Κύπριο Στέλιο Σταυρινίδη, αδελφό του Μάριου Σταυρινίδη που είναι ιδρυτικό στέλεχος του συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ Κύπρου.

Ο Βατερμούλεν γνωρίζει την λατρεία του κόσμου του ΠΑΟΚ για την ομάδα και έλεγε μεταξύ των άλλων: “Η Τούμπα είναι μία από τις πιο φημισμένες έδρες στην Ευρώπη. Είναι έδρα φόβητρο για κάθε ομάδα. Εντυπωσιάστηκα από τα έργα που γίνονται για τα νέα αποδυτήρια, αλλά και τις εγκαταστάσεις στο κεντρικό κτίριο του γηπέδου. Η Τούμπα είναι κατάλληλη για να φιλοξενήσει αγώνες επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Το 95% των γηπέδων στα οποία διεξάγονται αυτή την στιγμή, αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν έχουν καλύτερες προδιαγραφές από την Τούμπα”. Ο Βατερμούλεν έλεγε στους Βρύζα, Γεωργιάδη και Ποικιλίδη πως έχει παρακολουθήσει αρκετούς ευρωπαικούς αγώνες του ΠΑΟΚ με πιο χαρακτηριστικό, αυτό με την Τότεναμ πριν από 1,5 χρόνο. Μάλιστα αποκάλυψε πως θέλει να έρθει στην Τούμπα, σε επίσημο αγώνα, για να δεί από κοντά αυτή την λατρεία των φιλάθλων προς την ομάδα.

Μάλιστα μετά το τέλος των επαφών που είχε στην Τούμπα έλεγε στον Στέλιο Σταυρινίδη: “Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ, τον κ. Βρύζα, τον κ. Γεωργιάδη, τον κ. Ποικιλίδη για την άριστη φιλοξενία τους.

Ο Τομ Βαν Βατερμούλεν μαζί με τον Στέλιο Σταυρινίδη είναι εκπαιδευτές στην European Security Academy ενώ έχει υπό την εποπτεία του την ακαδημία της Τσέλσι στο Βέλγιο και το fun club της Τσέλσι επίσης στο Βέλγιο. Εκτός από αυτές τις δύο σημαντικές δραστηριότητές του, είναι και στέλεχος της Τσέλσι, σε θέματα ασφαλείας.

Ο Βατερμούλεν επαναλάμβανε με νόημα: “Έζησα μία σημαντική εμπειρία, θέλω όμως να έρθω σε αγώνα του ΠΑΟΚ όταν η Τούμπα θα είναι γεμάτη από κόσμο. Είναι μία έδρα φόβητρο”.

«ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΜΕ ΣΑΒΒΙΔΗ»

Ο Τομ Βαν Βατερμούλεν κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην Τούμπα μαζί με τον Στέλιο Σταυρινίδη μιλούσε με θαυμασμό για τον Ιβάν Σαββίδη: “Ξέρω πως ήρθε στον ΠΑΟΚ και άλλαξε όλα τα δεδομένα. Μπορεί να απογειώσει τον ΠΑΟΚ, θέλει να κάνει νέο προπονητικό κέντρο και να τακτοποιήσει όλες τις υποχρεώσεις της ομάδας. Το πιο βασικό είναι πως ο ΠΑΟΚ γίνεται πιο ανταγωνιστικός”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου