Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

«Κίνητρο η λατρεία του κόσμου στον ΠΑΟΚ»

Με την απόκτηση του Σέκου Ολίσε, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τη μεταγραφική του αντεπίθεση. Ο Λιβεριανός που ήρθε το βράδυ της Τετάρτης (λίγο μετά τις 22:00) στη Θεσσαλονίκη, χθες βρέθηκε στην ΠΑΕ και ολοκλήρωσε τη συμφωνία. Λίγο μετά τις 11:30 ήταν στα γραφεία του ΠΑΟΚ.

Στην ουσία ο Ολίσε είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής από τη Λιβερία που θα φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο Τζόε Νάγκμπε είχε έρθει στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 1997 (σε τρεις περιόδους με τον “Δικέφαλο” αγωνίστηκε σε 100 αγώνες).
Ο Ολίσε με δηλώσεις του αναφέρθηκε στη συμφωνία και στο τι μπορεί να προσφέρει:
-Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ομάδα, την πόλη,  μιας και για σένα ήταν μια ξαφνική απόφαση;
“Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ καλές για τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν είναι τωρινές. Είχαμε παίξει εναντίον του ΠΑΟΚ στο Europa League και πραγματικά θυμάμαι ότι έχουν μια πολύ δυνατή ομάδα. Δυνατή έδρα και ειλικρινά λατρεύω αυτό το κοινό. Είδα πολλά βίντεο και για μένα αυτός ο κόσμος είναι κίνητρο να αποδίδω καλά”.
-Ποιο ήταν το κίνητρο για σένα να επιλέξεις τον ΠΑΟΚ για να συνεχίσεις την καριέρα σου;
“Μίλησα με τον ατζέντη μου εδώ και αρκετούς μήνες, επειδή δεν είχα τακτικές συμμετοχές στην ΤΣΣΚΑ και του είπα ότι θα ήθελα να βρω μια ομάδα που να μπορώ να δείξω τις δυνατότητές μου. Με ρώτησε πώς θα μου φαινόταν να αγωνιστώ στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ. Του απάντησα ότι ξέρω ότι είναι καλή ομάδα, είχα ήδη αγωνιστεί εναντίον τους σ’ ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Σκέφτηκα ότι είναι ένα πολύ ωραίο μέρος για να έρθω”.
- Εχεις κάποιους ανθρώπους με τους οποίους μίλησες για να πάρεις πληροφορίες για το ελληνικό πρωτάθλημα και τον ΠΑΟΚ;
“Προσπάθησα να πάρω πληροφορίες από τον “μεγάλο μου αδερφό” όπως τον αποκαλώ, που έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, τον Τζο Νάγκμπε. Είναι από την Λιβερία, έπαιξε στον ΠΑΟΚ κι όταν ο ατζέντης μου είπε ότι έκλεισε η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ επικοινώνησα μαζί του, αλλά τον πέτυχα πολύ κουρασμένο και είπαμε ότι θα μιλήσουμε ξανά σήμερα για να μου δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες”.
- Πώς θα παρουσιαζόσουν στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ;
“Καταρχάς είμαι ο Σέκου Ολίσε που ήρθα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να αποτελέσω μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Θα θελα να τους πω ότι θα κάνω τα πάντα για να αποδείξω την αξία μου και να βοηθήσω όσο μπορώ τον ΠΑΟΚ να παραμείνει στις υψηλές θέσεις. Ηρθα για να παίξω κι όχι να καθίσω στην άκρη, ήρθα για να δουλέψω σκληρά, να αλλάξω κάποια πράγματα. Δεν είμαι τέλειος, αλλά θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να είναι οι φίλαθλοι χαρούμενοι, να είναι η ομάδα χαρούμενη. Θα πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί καλά, καθώς το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό παιχνίδι, δεν είναι υπόθεση του ενός”.
ΠΗΡΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟ Νο 62
O Σέκου Ολίσε επέλεξε το Νο 62 για τη φανέλα του. Γεννήθηκε στις 5 Ιουνίου 1990 στη Μονρόβια της Λιβερίας και εκεί έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα με την ομάδα Ebedei, πριν πάρει το δρόμο για την Ευρώπη με πρώτο σταθμό τη Δανία και την Μιντιλαντ. Πολύ γρήγορα ήρθε ο δανεισμός του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας το καλοκαίρι του 2009 και λίγους μήνες αργότερα αποκτήθηκε από τη ρωσική ομάδα με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο 5ετούς διάρκειας.
Στις 5 Σεπτεμβρίου 2010 έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική Ομάδα της Λιβερίας στον αγώνα εναντίον της Ζιμπάμπουε (1-1) και μέχρι σήμερα μετράει 12 συμμετοχές και 2 γκολ.
ΧΩΡΙΣ ΟΨΙΟΝ ΑΓΟΡΑΣ
Η διοίκηση του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε χθες το μεσημέρι την συμφωνία με τον Ολίσε που περιλαμβάνει μόνο τον δανεισμό του παίκτη και όχι την όψιον αγοράς του. Ο δανεισμός, ισχύει μέχρι τις 30 Ιουνίου του τρέχοντος έτους, ενώ εάν ο ΠΑΟΚ αποφασίσει να τον αποκτήσει, θα πρέπει να καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση αγοράς στην ΤΣΣΚΑ.
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Ο Ολίσε αναμένεται να μπει σήμερα (Παρασκευή 1/2) στο γήπεδο και να προπονηθεί με τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Χθες, εξαιτίας των διαδικασιών που ακολουθήθηκαν για την υπογραφή του συμβολαίου του, δεν βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία. Από σήμερα όμως θα ενταχθεί σταδιακά στο πρόγραμμα προετοιμασίας, για να διαπιστώσει ο προπονητής του ΠΑΟΚ, πότε θα είναι έτοιμος για να τον υπολογίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου