Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Στον Πλατανιά ο Γιάννου!

Έξι παίκτες συνολικά απέκτησε ο ΠΑΟΚ στην διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Ηρθαν οι Κατσουράνης, Σίλντεφελντ, Βούκιτς, Ιτανζ, Καμαρά και Ολισέ. Αποχώρησε ο Βιβιάν που έμεινε ελεύθερος ενώ ο Παναγιωτούδης δόθηκε δανεικός στον Πανιώνιο. Στα χνάρια του Παναγιωτούδη θα βαδίσει και ο Απόστολος Γιάννου.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο νεαρός επιθετικός θα παραχωρηθεί δανεικός από τον Δικέφαλο στον Πλατανιά. Ο Αγγελος Αναστασιάδης εισηγήθηκε στην διοίκηση της ομάδας των Χανίων την απόκτηση του Γιάννου και οι επαφές ξεκίνησαν πριν από λίγες μέρες. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει αντίρρηση να παραχωρήσει τον ομογενή ποδοσφαιριστή δανεικό στον Πλατανιά προκειμένου να αποκτήσει εμπειρίες καθώς θεωρείται δεδομένο ότι θα χρησιμοποιηθεί πολύ περισσότερο στον Πλατανιά.

Με δεδομένο ότι ο Γιάννου θέλει να του δοθεί η ευκαιρία να αυξήσει το χρόνο συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα συναινεί στον δανεισμό που θα ολοκληρωθεί στην διάρκεια της μέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου