Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΟΚ έξι αστέρων!

Ο ΠΑΟΚ όχι απλά προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά το πέτυχε με εντυπωσιακό τρόπο. Το τελικό 6-0 επί της Καλλιθέας χάρισε στο «Δικέφαλο» την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης και κυρίως φανέρωσε στο χορτάρι της Τούμπας τις πραγματικές διαφορές και την απόσταση που χωρίζει τις δύο ομάδες.
Μέσα σε 12 λεπτά οι παίκτες του Γιώργου Δώνη είχαν ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα. Ο Liam Lawrence με την πρώτη του ασίστ στο 5’ έδωσε την ευκαιρία στον Στέφανο Αθανασιάδη να ανοίξει το χορό των γκολ. Ο Ιρλανδός στο 12’ σημάδεψε το κεφάλι του Costin Lazar με τον Ρουμάνο να σκοράρει για το 2-0.
Οι 10.000 φίλοι της ομάδας στις κερκίδες και ο Δώνης στον πάγκο περίμεναν για 25 λεπτά να δουν την ομάδα να φτάνει σε σκορ πρόκρισης. Στο 37’ ο Villarejo, μετά το πλασέ του Κατσικά, σταμάτησε την μπάλα με το χέρι πάνω στη γραμμή κι ο Lawrence με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε στο 39’ το 3-0. Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Σαλπιγγίδη να σερβίρει το γκολ στον Αθανασιάδη που από κοντά δεν αστόχησε, ενώ στο 42’ μετά την σέντρα του Lazar, ο Κώστας Κατσουράνης με το πρώτο γκολ του με την ασπρόμαυρη φανέλα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0.
Τα πάντα είχαν κριθεί στην υπόθεση πρόκριση. Απλά, ο κόσμος περίμενε κι άλλα γκολ στο β’ μέρος. Αποζημιώθηκε από το τρίτο γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη στο 56’ και την είσοδο στον αγώνα του Pablo Garcia στο 61’ με τον Ουρουγουανό αγαπημένο της κερκίδας να αγωνίζεται για περίπου 30 λεπτά, μετά από 2,5 μήνες.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αρβανίτης, Μαρουκάκης.
ΚΟΚΚΙΝΗ: Villarejo (37’)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτσιος (Ηπείρου).
ΒΟΗΘΟΙ: Δημητριάδης (Καστοριάς) – Χαρίσης (Γρεβενών)
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κωνσταντινίδης, Κατσικάς,  Ιντζίδης, Lino, Kace, Κατσουράνης (61’ Garcia), Lazar (61’ Κίτσιου),  Lawrence (61’ Robert), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Κατσούλης, Χριστοφιλέας, Αρβανίτης, Fereira, Villarejo, Καλτσάς (69’ Κατσικογιάννης), Ατματζίδης (75’ Ματσούκας),  Σταύρου,  Faye,  Μαρουκάκης, D’Acol (46’ Μουσταφίδης).
Στον σημερινό αγώνα κόπηκαν 10.035 εισιτήρια και οι εισπράξεις ήταν 91.829 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου