Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

«Να πλησιάσουμε κι άλλο τον Ολυμπιακό…»

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης πέτυχε δύο από τα τρία γκολ του ΠΑΟΚ και δικαίως αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης με τα Γιάννινα στο διπλό του Δικεφάλου στους Ζωσιμάδες με 1-3.
Μετά από το τέλος του αγώνα παρέλαβε μάλιστα και σχετικό βραβείο (ως ο κορυφαίος της αναμέτρησης) από τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ και του ΠΑΣ, Νίκο Λιάκο.
Ο «Σάλπι» μιλώντας για το διπλό του Δικεφάλου τόνισε:
«Τα Γιάννινα είναι μία πολύ καλή ομάδα και είχαν καλή ψυχολογία από τα καλά αποτελέσματα που προηγήθηκαν. Αλλά εμείς είμαστε πιο έμπειροι ως ομάδα. Δεν θέλω να υποτιμήσουμε τον ΠΑΣ. Σήμερα οι συνθήκες του αγώνα δεν ήταν  ιδανικές. Το σημαντικό είναι ότι πετύχαμε εμείς πρώτοι γκολ, διότι και ο ΠΑΣ είχε ευκαιρίες. Αν είχε  σκοράρει πρώτος θα ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα για εμάς».
Σε ερώτηση για το αν η εμφάνιση ήταν η καλύτερη του ΠΑΟΚ είπε: «Δεν ξέρω, είναι καλή εμφάνιση σύμφωνα με τις συνθήκες που υπήρχαν. Δεν βοηθούσε το γήπεδο. Δεν μπορούσαμε να έχουμε τη φυσιολογική επιθετικότητα μας όπως ήταν το γήπεδο».
Για το σύστημα (4-3-3) που έπαιξε ο ΠΑΟΚ: «Είναι αλλαγές που κάνει ο προπονητής και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε. Αυτά να τα συζητάτε εσείς οι δημοσιογράφοι, που είναι η δουλειά σας. Ο κάθε παίκτης πρέπει να κρατάει για τον εαυτό του την άποψη του για τεχνικά θέματα».
Για τη βαθμολογική συγκομιδή των 31 βαθμών που είχε ο ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο είπε: «Καλό είναι να κοιτάς ψηλά. Είναι πολύ δύσκολο να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Αλλά στόχος μας είναι να πλησιάσουμε τον Ολυμπιακό και να απομακρυνθούμε από τις ομάδες που μας ακολουθούν. Θα δούμε τις θα γίνει . Θέλουμε να συνδυάσουμε καλό ποδόσφαιρο με νίκες».
Τέλος για την προσθήκη του Κώστα Κατσουράνη στον ΠΑΟΚ είπε: «Είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Πρόκειται για σημαντική προσθήκη για εμάς και είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει να γίνουμε ακόμη καλύτεροι».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου