Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Καθάρισαν οι αρχηγοί στα Γιάννινα (1-3) για το διπλό

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρου του πρωταθλήματος κερδίζοντας με 1-3 τον ΠΑΣ μέσα στα Γιάννινα και έτσι  φτάνοντας στους 31 βαθμούς έμεινε μόνος 2ος με 8 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ενώ αύξησε τη διαφορά από την 3η θέση όπου ισοβαθμούς στους 25 βαθμούς ο Αστέρας Τρίπολης και ο Ατρόμητος.
Ο ΠΑΟΚ είχε συνολικά 7 απουσίες στο ματς! Εκτός αποστολής έμειναν οι ανέτοιμοι Γκαρσία και Γεωργιάδης αλλά και οι τραυματίες Κατσικάς, Έτο, Γλύκος, Κωνσταντινίδης και Σταφυλίδης!
Ο Δικέφαλος χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση ήταν ουσιαστικός και είδε τους δύο αρχηγούς να καθαρίζουν το ματς: ο Σαλπιγγίδης πέτυχε δύο γκολ και ο Αθανασιάδης το άλλο ανοίγοντας το δρόμο για τη νίκη.
Οι γηπεδούχοι ήταν αρκετά καλοί κατά διαστήματα, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο τελικό 1-3 καθώς είχαν βρεθεί πίσω και με 0-3...
Στο γήπεδο των Ιωαννίνων το ένα πέταλο ήταν γεμάτο με κόσμο του ΠΑΟΚ που ακολούθησε και εκεί την ομάδα...


ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
1' Το ματς ξεκίνησε (19:30)...
2' Μετά από κόρνερ ο Μιχαήλ πήρε την κεφαλιά στη μικρή περιοχή του ΠΑΟΚ, αλλά ο Χακόμπο απέκρουσε και ο Κουμάλο απομάκρυνε στη συνέχεια τη μπάλα.
3' Φάουλ του Ντε Βινσέντι από μακριά, η μπάλα έσκασε μπροστά στον Χακόμπο ο οποίος την απομάκρυνε σε κόρνερ.
4' Σουτ του Γεωργίου από το ύψος της μεγάλης περιοχής ο Χακόμπο μπλόκαρε.
14' Ο Λίνο έκανε σέντρα από αριστερά, αλλά ο Φεγκρούς πρόλαβε τη μπάλα προ του Αθανασιάδη...
20' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Δικέφαλος κέρδισε έμμεσο (μετά από λάθος συνεννόηση του Τσουκαλά με τον Φεγκρούς), ο Αθανασιάδης έστρωσε τη μπάλα, ο Φωτάκης την πάτησε και ο Σαλπιγγίδη με δυνατό σουτ έκανε το 0-1 για τον ΠΑΟΚ.


32' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Κάτσε έβγαλε καταπληκτική κάθετη μπαλιά στον Αθανασιάδη, ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ με τον Φεγκρούς και με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 0-2 για τον ΠΑΟΚ.
35' Ο Κοροβέσης βρέθηκε αφύλακτος στην καρδιά της άμυνας του ΠΑΟΚ μετά από ωραία οργανωμένη προσπάθεια των γηπεδούχων αλλά στο πλασέ που έκανε η μπάλα πέρασε άουτ.
36' Σουτ του Ίλιτς η μπάλα κόντραρε στον Κουμάλο και πέρασε κόρνερ δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Χακόμπο.
Ημίχρονο (ο ΠΑΟΚ προηγείται με 0-2 έχοντας δύο γκολ σε δύο τελικές προσπάθειες παρότι βρίσκεται σε μέτρια μέρα. Δέχεται αρκετά μεγάλη πίεση από τα Γιάννινα που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα και έχουν 7 τελικές προσπάθειες παρότι βρίσκονται πίσω στο σκορ με 0-2!)
Β' ημίχρονο
46' Χωρίς αλλαγές συνεχίζουν οι δύο ομάδες.
53' Σουτ του Κοροβέση μπλόκαρε ο Χακόμπο.
59' Μετά από κόρνερ του Φωτάκη ο Κουμάλο έκανε την προβολή μέσα στην περιοχή των Ιωαννίνων, βρήκε τη μπάλα αλλά αυτή χωρίς δύναμη κατέληξε στην αγκαλιά του Φεγκρούς.
67' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Λόρενς έκανε σέντρα από αριστερά, ο Αθανασιάδης έκανε ένα σουτ μέσα στην περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Σαλπιγγίδη, ο οποίος από τη μικρή περιοχή έκανε το 0-3!
76' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ! Ο Ίλιτς με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-3 για την ομάδα των Ιωαννίνων.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Γιάννινα: Φεγκρούς, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Οικονόμου (77' Ντάσιος), Μιχαήλ, Κεϊτά (60' Βίλα), Τσουκαλάς, Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Κοροβέσης (87' Νικλητσιώτης), Ίλιτς.
ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Αποστολόπουλος, Λίνο, Κουμάλο, Βιβιάν, Κάτσε, Φωτάκης, Λάζαρ (82' Ρομπέρ), Σαλπιγγίδης (89' Κίτσιου), Αθανασιάδης, Λόρενς (77' Γιάννου).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου