Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

«Να νιώθει την ανάσα μας ο ΟΣΦΠ»

Ο Ισπανός πορτιέρο του Δικέφαλου ήταν και στη Νέα Σμύρνη μεταξύ των πρωταγωνιστών του ΠΑΟΚ δείχνοντας μεγάλη σταθερότητα και έχοντας ορισμένες εντυπωσιακές επεμβάσεις.
“Ξέρετε πως ήρθα αργά στην ομάδα και χρειαζόμουν χρόνο. Δούλεψα πολύ, περίμενα την ευκαιρία μου, την πήρα και προσπαθώ να κάνω το καλύτερο”, τόνισε χθες συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις.
Μπορεί να δέχθηκε για πρώτη φορά γκολ κάτω από τα ασπρόμαυρα δοκάρια (σε περίπου 320 λεπτά συμμετοχής μέχρι τώρα), αλλά η συνολική του παρουσία ήταν εξαιρετική.
Μάλιστα στο 87’ του χθεσινού αγώνα, όταν έκανε μία εντυπωσιακή επέμβαση παρότι δεν είχε καθαρό οπτικό πεδίο, σε ένα σουτ του Διαμαντάκου, κρατώντας το τελικό 1-2 υπέρ του ΠΑΟΚ, είδε τον Βασίλη Ρόβα του Πανιωνίου να πηγαίνει και να του δίνει συγχαρητήρια για την απόκρουση!
Ο Χακόμπο τόνισε ότι είναι σημαντικό για τον ΠΑΟΚ να μαζεύει “τρίποντα” ώστε να είναι κοντά στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ολυμπιακό.
“Πήραμε τους τρεις βαθμούς που θέλαμε και κρατήσαμε την επαφή μας με τον Ολυμπιακό”, τόνισε αρχικά ο Ισπανός. “Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο έγινε δυσκολότερο από τη στιγμή που μείναμε με 10 παίκτες από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Είναι σημαντικό όμως ότι ακόμη και με παίκτη λιγότερο κρατήσαμε το σκορ και φύγαμε από μία δύσκολη έδρα με τους τρεις σημαντικούς βαθμούς που ήταν και ο βασικός μας στόχος.
Είχα πει πριν από 20 ημέρες ότι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς στη μάχη του πρωταθλήματος. Αυτό όμως που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας, είναι η νίκη στο επόμενο παιχνίδι έτσι ώστε, όταν φθάσει η ώρα να παίξουμε με τον Ολυμπιακό να είμαστε κοντά του”.
Ο πορτιέρο του Δικέφαλου πρόσθεσε: “Είναι δύσκολο να παίζεις για ένα ολόκληρο ημίχρονο με 10 παίκτες. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά ήρθε αυτή η αποβολή του Λάζαρ που έχασε την ψυχραιμία του και άλλαξαν οι ισορροπίες στο δεύτερο ημίχρονο. Μετά ξέραμε ότι το δεύτερο ημίχρονο θα ήταν πολύ πιο δύσκολο.
Ημασταν προετοιμασμένοι, αλλά ο Πανιώνιος με εξέπληξε θετικά. Επαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και σίγουρα είναι η καλύτερη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα”, τόνισε ο Ισπανός.
Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ και στο πρώτο ημίχρονο, πριν μείνει με 10 παίκτες δεν ήταν τόσο καλός παρά το ότι προηγήθηκε με 0-2, ο Χακόμπο είπε: “Ψαχνόμασταν καθώς είχαμε τις ίδιες δυσκολίες όπως στο ματς με την Κέρκυρα. Δεν αλλάζαμε γρήγορα την μπάλα με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να κλείνουν καλά τους διαδρόμους και εμείς δεν είχαμε χώρους για να κάνουμε φάσεις. Μέχρι το πέναλτι που προηγηθήκαμε δεν θυμάμαι να είχαμε κάποια ευκαιρία, αλλά μετά είδατε πως μόλις βάλαμε το γκολ, γρήγορα ήρθε και το δεύτερο από τον Αθανασιάδη”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου