Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Έρχεται ο Ιβαν και μιλάει στον κόσμο!

Δύο μήνες μετά από την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να μιλήσει δημόσια στον κόσμο του Δικεφάλου αλλά και να συναντηθεί κατ’ ιδίαν με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο Παλατάκι!
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι ο μεγαλομέτοχος της ομάδα θα δώσει συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή (12/10) στις 11:30 το πρωί και μετά στις 17:00 θα έχει έναν ανοιχτό διάλογο με τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο «PAOK Sports Arena».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:
«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. προσκαλεί τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στην πρώτη Συνέντευξη Τύπου του νέου Μεγαλομετόχου της ομάδας κ. Ιβάν Σαββίδη, την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου και ώρα 11:30, στην Αίθουσα 6 «ΟΛΥΜΠΙΑΣ» του Συνεδριακού Κέντρου «Ιωάννης Βελλίδης».
Στις 17:00 της ίδιας ημέρας ο κ. Ιβάν Σαββίδης απευθύνει πρόσκληση στους φιλάθλους της ομάδας για έναν ανοιχτό διάλογο στο «PAOK Sports Arena», για όλα τα θέματα που αφορούν την νέα εποχή της ομάδας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου