Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Χωρίς δεκατρείς με Βατανιακό!

Φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο του Λιτόχωρου στις 16.30 κόντρα στον Βατανιακό (τη μεθεπόμενη Κυριακή θα αρχίσει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Football League 2) πρόκειται να δώσει σήμερα (Πέμπτη 11/10) η ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο Δώνης, βέβαια, θα έχει πολλές απουσίες, γι’ αυτόν τον λόγο επιστράτεψε παίκτες και από την ομάδα νέων.
Ειδικότερα, από το σημερινό φιλικό θα λείψουν οι διεθνείς Γλύκος, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Φωτάκης, Σταφυλίδης, Πέλκας, Κωνσταντινίδης, Κουμάλο και Λάζαρ.
Επίσης, δεν υπολογίζονται οι Κατσικάς και Ρομπέρ, που ακολουθούν πρόγραμμα θεραπείας, όπως κι ο Βιβιάν Ματέους, που εξακολουθεί να γυμνάζεται μόνος του.
Στη λίστα των απόντων για το σημερινό ματς προστέθηκε κι ο Χρήστος Ιντζίδης. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός υποβλήθηκε χθες σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι έχει ένα μικρής έκτασης οίδημα στη γάμπα. Αποφασίστηκε να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα για μερικές ημέρες και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τη Δευτέρα.
Παρών στη χθεσινή προπόνηση, που αφιερώθηκε σε ασκήσεις τακτικής, ήταν ο Λίαμ Λόρενς, που επέστρεψε από την άδειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου