Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Μόνο νίκη με Ατρόμητο

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει απόψε (20.00) τις φετινές του υποχρεώσεις εντός έδρας, υποδεχόμενος στην Τούμπα τον Ατρόμητο στην έκτη και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ. Ο αγώνας είναι μονόδρομος νίκης για τον “Δικέφαλο”, που χρειάζεται δική του νίκη και ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό, για να τερματίσει στη δεύτερη θέση της ειδικής βαθμολογίας και να συμμετάσχει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ
ΠΑΛΙ ΣΧΗΜΑ


Η ομάδα ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της με μια απογευματινή προπόνηση στην Τούμπα, με τον Λάσλο Μπόλονι να μη δείχνει ούτε σ’ αυτήν τις προθέσεις του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει σήμερα. Είναι κάτι που συνειδητά απέφευγε ο Ρουμάνος τεχνικός και στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά ειδικά για το σημερινό, με τις τόσες απουσίες βασικών παικτών που έχει να αντιμετωπίσει, η ενδεκάδα αποτελεί γρίφο όσο ποτέ άλλοτε.
Θυμίζουμε ότι εκτός αποστολής έμειναν οι τέσσερις τιμωρημένοι Γκαρσία, Τσιρίλο, Φωτάκης και Ίβιτς, καθώς και ο τραυματίας Κώστας Χαλκιάς, που δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις από το ματς με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό στάδιο. Από τη χθεσινή μέρα, το μόνο ευχάριστο για τον 59χρονο τεχνικό ήταν ότι γυμνάστηκαν κανονικά και τέθηκαν στη διάθεσή του οι Ετό, Γεωργιάδης και Νιμανί, που αντιμετώπισαν μικροπροβλήματα τραυματισμών το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Η αποστολή για τον τελευταία επίσημο αγώνα της σεζόν, όπως την ανακοίνωσε ο Λάσλο Μπόλονι, αποτελείται από τους εξής 20 παίκτες: Αθανασιάδη, Αποστολόπουλο, Γεωργιάδη, Γιάννου, Γλύκο, Κατσικά, Μαλεζά, Μπαλάφα, Παναγιωτούδη, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδη, Σταφυλίδη, Τσουκαλά, Λίνο, Έτο, Κρέσιτς, Λάζαρ, Νιμανί, Ρομπέρ και Σνάουτσνερ. Δύο εξ’ αυτών θα μείνουν εκτός 18άδας, με πιθανότερους τους δύο τελευταίους (τον Γάλλο και τον Πολωνό).

ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ
ΤΟΥ ΜΠΟΛΟΝΙ


Οσον αφορά το πιθανό σχήμα που θα παρατάξει ο Λάσλο Μπόλονι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ καλείται να ισορροπήσει μία ενδεκάδα στην οποία θα αγωνιστούν αρκετά νέα πρόσωπα και σε νευραλγικές μάλιστα θέσεις.
Ας αρχίσουμε καταρχάς από τους σίγουρους. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι σίγουρα ο Ντάριο Κρέσιτς, αριστερό μπακ ο Κώστας Σταφυλίδης (που πήρε ανάσες στο ΟΑΚΑ την προηγούμενη Τετάρτη), στο κέντρο της άμυνας ο Στέλιος Μαλεζάς. Ο Λάζαρ, που συνήλθε από το κρύωμα της προηγούμενης Τετάρτης, θα είναι ο ένας κόφτης, ο Σαλπιγγίδης θα παίξει δεξιά και ο Αθανασιάδης στην κορυφή της επίθεσης. Τις υπόλοιπες πέντε θέσεις διεκδικούν αρκετοί παίκτες, με τον Σωτήρη Μπαλάφα, μάλιστα, να είναι υποψήφιος για δύο διαφορετικές θέσεις. Η μία είναι στο κέντρο της άμυνας ως παρτενέρ του Μαλεζά και αν δεν επιλεχτεί εκεί, τότε βασικός θα ξεκινήσει ο Γιώργος Κατσικάς.
Τη θέση του δεξιού μπακ διεκδικούν με τις ίδιες πιθανότητες ο Αποστολόπουλος και ο Έτο. Επίσης, τη θέση του αριστερού χαφ διεκδικούν οι Νιμανί και Γεωργιάδης, ενώ για τον άξονα, εκτός από τον Μπαλάφα, υποψήφιοι είναι και οι Παναγιωτούδης, Γιάννου. Ο τελευταίος έχει, πάντως, περισσότερες πιθανότητες να παίξει ως οργανωτής, γιατί είναι κάτι που το έχει ξανακάνει τη φετινή σεζόν.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ κατέλυσε για τελευταία φορά φέτος σε ξενοδοχείο και από αύριο οι παίκτες θα είναι ελεύθεροι, με τους διεθνείς να συνεχίζουν τον αγωνιστικό τους “Γολγοθά” ενόψει του Euro 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου