Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Πρεμιέρα στις 19 Ιουλίου για τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη!

Τα πλέι οφ του Αυγούστου κυνηγούσε χθες ο ΠΑΟΚ (με δική του νίκη και ήττα της ΑΕΚ), αλλά με το τελικό 0-1 από τον Ατρόμητο, θ’ αναγκαστεί ν’ αρχίσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, έναν μήνα νωρίτερα από τα πλέι οφ!

Και αυτό γιατί, η τελευταία θέση που πήρε τελικά στα πλέι οφ, τον “έστειλε” στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, με αποτέλεσμα να δώσει τα πρώτα του παιχνίδια στις 19 και 26 Ιουλίου. Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι η προετοιμασία και το βασικό της στάδιο, χοντρικά πρέπει ν’ αρχίσει περίπου έναν μήνα νωρίτερα, με πιθανότερη ημερομηνία την 20η Ιουνίου! Εννοείται ότι στην αρχή ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει μαζί του, τους διεθνείς παίκτες της εθνικής (Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Μαλεζάς), ενδεχομένως και τον Χαλκιά, το συμβόλαιο του οποίου ουσιαστικά ολοκληρώθηκε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τρίτος προκριματικός γύρος (στον οποίο θ’ αγωνιζόταν ο ΠΑΟΚ αν τερμάτιζε τρίτος στα πλέι οφ…) θα διεξαχθεί στις 2 και 9 Αυγούστου, ενώ τα πλέι οφ της διοργάνωσης γίνονται φέτος στις 23 και 30 Αυγούστου. Τώρα, η κλήρωση για τον δεύτερο προκριματικό γύρο γίνεται στις 25 Ιουνίου (ημέρα που θα μάθει και ο ΠΑΟΚ τον αντίπαλο του), ενώ η κλήρωση για τη φάση των ομίλων θα γίνει στις 31 Αυγούστου.
Βεβαίως, η δυναμικότητα των αντιπάλων στον δεύτερο προκριματικό γύρο είναι μικρή, αλλά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και ειδική διαχείριση τόσο των αγώνων, όσο και γενικότερα του σχεδιασμού της νέας σεζόν, για να υπάρχουν μακροπρόθεσμα οι μικρότερες δυνατές απώλειες. Ο ΠΑΟΚ θα είναι στο γκρουπ των ισχυρών μέχρι και τα πλέι οφ. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην ειδική βαθμολογία του δεύτερου προκριματικού γύρου, βρίσκεται στην τρίτη θέση μεταξύ των 80 ομάδων, με 27.920 βαθμούς. Στην πρώτη θέση είναι η Τβέντε με 57.103 και στη δεύτερη ο ΑΠΟΕΛ με 33.599.
ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
Να ποιες είναι μερικές από τις ομάδες που θα είναι στο γκρουπ των αδύνατων στην κλήρωση του 2ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ:
Σαχτιόρ Σάλιγκορσκ (Λευκορωσία), Μποέμιανς (Ιρλανδία), ΦΚ Σένιτσα (Σλοβακία), Ιντερ Τούρκου (Φινλανδία), ΝΚ Οσιγιεκ (Κροατία), Χάφναρφιαρντ (Ισλανδία), Λεβάντια Ταλίν (Εσθονία), Φέχερβαρ (Ουγγαρία), Ντάτσια Κισινάου (Μολδαβία), ΦΚ Μπακού (Αζερμπαϊτζάν), ΦΚ Μπόρατς Μπάνια Λούκα (Βοσνία), Μπάνκορ Σίτι (Ουαλία), Ντιφερντάτζ 03 (Λουξεμβούργο), Σκόντο Ρίγα (Λετονία), Σούντοβα Μαριαμπόλε (Λιθουανία), ΕΛ 1-3 (Βουλγαρία), Σιρόκι Μπρίγιεκ (Βοσνία), ΦΚ Γιακοντίνα (Σερβία), ΣΚ Τίρανα (Αλβανία), Σλίγκο Ρόβερς (Ιρλανδία), Ιντερ Μπακού (Αζερμπαϊτζάν), Κουόπιο (Φινλανδία), Σκέντια Τέτοβο (ΠΓΔΜ), Μπιρκιρκάρα (Μάλτα), ΕΒ Στρέιμουρ (Ν. Φερόε).
Μέχρι τους αγώνες, πάντως, θα υπάρχουν αρκετές ανακατατάξεις στη λίστα των πιθανών αντιπάλων, καθώς θα προκύψουν στο γκρουπ των αδυνάτων και ομάδες από τον πρώτο προκριματικό γύρο (5/7 και 12/7) της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου