Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Ο ΠΑΟΚ προγραμματίζει το μέλλον του Λίνο

Ο ΠΑΟΚ προγραμματίζει το μέλλον του και σε αυτό αναμένεται να βρίσκεται για έναν ακόμη χρόνο ο Ντορβαλίνο Άλβες. Ουσιαστικά, έχει να κάνει με την προσέγγιση που έχουν οι άνθρωποι της ομάδας για τα ακραία μπακ της. 
 Ουσιαστικά, ο Λίνο είναι ο ένας από τους μπακ που το καλοκαίρι ολοκληρώνει τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ, ο άλλος είναι ο Μίρο Σνάουτσνερ.
Ο Πολωνός δεν πρόκειται να ανανεώσει τη συνεργασία του πρώτον γιατί μεγάλωσε, αλλά κυρίως γιατί τα χαρακτηριστικά του έρχονται κόντρα στα θέλω του Λάσλο Μπόλονι.

Από τα δεξιά πάντως, υπάρχει ο Αραούχο Έτο, ο Αποστολόπουλος έδειξε πως μπορεί να σταθεί ως ένα βαθμό αρκεί να δουλέψει στις αδυναμίες του και πίσω του, έρχεται ο Κωνσταντινίδης.

Από τα αριστερά, ναι μεν υπάρχει ο Κώστας Σταφυλίδης, όμως σίγουρα μόνος τους δεν θα μπορέσει να σηκώσει το φορτίο. Άρα ο Λίνο σε πρώτη φάση είναι απαραίτητος, απλά θα πρέπει να μοιραστεί παιχνίδια με τον Σταφυλίδη έτσι ώστε από το καλοκαίρι του 2013 και μετά, ο νεαρός γηγενής να είναι έτοιμος να πάρει τα ηνία στο 100%.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν δύο ακραίοι μπακ που αγωνίζονται δανεικοί. Ο Σακελλαρίου και ο Πετρίσεβιτς. Και αυτοί θα πρέπει να αξιολογηθούν για να φανεί το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ και ο προπονητής του να ποντάρει πάνω τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου