Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Το κίνητρο του Νιμανί!

Στην ξεχωριστή εμπειρία που ζει στον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Νιμανί σε συνέντευξη που παραχώρησε στον sport 103fm:
“Η νίκη είναι πολύ σημαντική για ψυχολογικούς λόγους, οι οποίοι θα κάνουν πολύ καλό στο ηθικό της ομάδας ενόψει της συνέχεις στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Γνωρίζαμε πως η ΑΕΚ είχε ηττηθεί από τον Άρη, οπότε με τη νίκη αυτή μπορούσαμε να εδραιωθούμε ακόμη περισσότερο στην 3η θέση. Αυτό το αποτέλεσμα θα μας δώσει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Είμαστε μια ομάδα με ποιότητα και σημαντικό κίνητρο για διάκριση”.
Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός μίλησε με θαυμασμό για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ: “Είναι κάτι το εκπληκτικό αυτό που συμβαίνει με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Έχω αγωνιστεί σε πολλά πρωταθλήματα και σε αρκετές ομάδες, αλλά αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί. Η στήριξη των οπαδών μας δίνει έξτρα κίνητρο για να πετύχουμε τους στόχους μας”.
-    Σε ποια αγωνιστική κατάσταση βρίσκεσαι αυτή την περίοδο;
-    “Το προηγούμενο διάστημα στην Μονακό είχα μικρή συμμετοχή και μου έλειπε ο ρυθμός. Θα πρέπει να παλέψω σκληρά για να βρω και πάλι τη φόρμα μου, ωστόσο θα πρέπει να παλέψω για να βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο τον ΠΑΟΚ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου