Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Αποστολή στη Λισσαβόνα!

Ο Ζήσης Βρύζας θα βρίσκεται από την Πέμπτη στη Λισσαβόνα, όπου την Παρασκευή θα συναντηθεί με τους ανθρώπους της Πόρτο για να διευθετηθεί το θέμα με τα χρήματα που πρέπει να δώσει ο ΠΑΟΚ στους Πορτογάλους από τη μετακίνηση του Βιεϊρίνια στη Βόλφσμποργκ.
Ο πρόεδρος του Δικεφάλου αναμένεται να ζητήσει να πάνε όσο πιο πίσω γίνεται οι ημερομηνίες για την καταβολή του 1,2 εκ. ευρώ που αναλογεί στο 33% των δικαιωμάτων του Βιεϊρίνια που διατηρούσε η Πόρτο.
Στις τηλεφωνικές επαφές που έχουν προηγηθεί φάνηκε να βρίσκεται η χρυσή τομή και η διάθεση από την πλευρά των Πορτογάλων να εξυπηρετήσουν τον ΠΑΟΚ, ο οποίος επιθυμεί να καταβληθεί το μεγαλύτερο μέρος του ποσού που έχει λαμβάνειν η Πόρτο μετά από τον Ιούνιο.
Από τη στιγμή που ο Βρύζας θα μείνει στη Λισσαβόνα την Παρασκευή για τη συνάντηση με τους ανθρώπους της Πόρτο για τα χρήματα από την πώληση Βιεϊρίνια, έχει προσκληθεί για να παρακολουθήσει και το ντέρμπι των «Δράκων» με την Μπενφίκα στο Ντα Λούζ  για το πορτογαλικό πρωτάθλημα.
Έτσι θα επιστρέψει στην Ελλάδα το Σάββατο και θα βρεθεί άμεσα στην Αθήνα για να ενσωματωθεί με την αποστολή του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου