Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Επιστρέφουν σήμερα οι διεθνείς

Με την επιστροφή και των διεθνών στις προπονήσεις ο Λάσλο Μπόλονι πρόκειται από σήμερα να αρχίσει τον καταρτισμό των σχεδίων του για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Η προπόνηση έχει οριστεί για τις 16.00 στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία, προκειμένου να έχουν προλάβει να επιστρέψουν και οι επτά διεθνείς. Πέρα, βέβαια, από την επάνοδο των διεθνών παικτών στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας τους, το ενδιαφέρον της σημερινής προπόνησης εστιάζεται στον Βλάνταν Ίβιτς. Ο 35χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα σε έντονους ρυθμούς χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και σήμερα αναμένεται να ενσωματωθεί στο κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας. Σε περίπτωση που ανταποκριθεί χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις, τότε θα υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ για την κυριακάτικη αναμέτρηση στο Ολυμπιακό στάδιο. Από το καλό στο καλύτερο, όμως, οδεύει κι ο Παναγιώτης Γλύκος. Ο 25χρονος τερματοφύλακας ακολούθησε μέρος από το χθεσινό ομαδικό πρόγραμμα της προπόνησης και, όπως όλα δείχνουν, είναι θέμα λίγων ημερών να τεθεί και πάλι στη διάθεση του Μπόλονι. Σε ό,τι αφορά τους Αραούχο Έτο και Γιώργο Κατσικά, συνέχισαν και χθες το πρόγραμμα θεραπείας και ενδυνάμωσής τους. Αμφότεροι θα χρειαστούν ένα επιπλέον χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων για να προσφέρουν και πάλι τις υπηρεσίες τους. Κατά τα άλλα, η χθεσινή προπόνηση, που διεξήχθη υπό τις οδηγίες των Λάσλο Μπόλονι και Χοακίμ Πρέτο (αμφότεροι επέστρεψαν από το εξωτερικό), αναλώθηκε σε ασκήσεις τακτικής.
Μπαίνει ο Ίβιτς
Μετά από τρεις εβδομάδες απουσίας από την ενεργό δράση (είχε αποχωρήσει τραυματίας από την εκτός έδρας αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου), ο Βλάνταν Ίβιτς συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να τεθεί και πάλι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας του Δικέφαλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου