Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Κρέσιτς: «Ήταν σαν να παίζαμε στην Τούμπα!»

Ο Ντάριο Κρέσιτς έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε ο ΠΑΟΚ να κρατήσει το 0-0 με την Ουντινέζε στο Φρίουλι κάνοντας το πρώτο μεγάλο βήμα για να προκριθεί στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ

«Έχω την αίσθηση ότι ήταν σαν να παίζαμε στην Τούμπα!», είπε αρχικά ο Κροάτης τερματοφύλακας μιλώντας με θαυμασμό για την εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ στο Φρίουλι όπου βρέθηκαν πάνω από 6.000 οπαδοί του Δικεφάλου!
«Ξέραμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντική η ισοπαλία, αλλά δεν κάναμε αυτό ακριβώς που θέλαμε, δηλαδή να πετύχουμε και ένα εκτός έδρας γκολ.
Ξέρουμε ότι θα έχουμε μία δύσκολη ρεβάνς στην Τούμπα και εκεί θα κριθούν τα πάντα.
Όποιος παίξει καλύτερα στη ρεβάνς θα προκριθεί», τόνισε.
Σε σχέση με προηγούμενα φετινά ευρωπαϊκά ματς ίσως ο ΠΑΟΚ δεν έπιασε τόσο καλή απόδοση και γι’ αυτό ο Κρέσιτς είπε: «Ίσως υπερεκτιμήσαμε την Ουντινέζε και δείξαμε περισσότερο σεβασμό στον αντίπαλο από όσο έπρεπε. Πρέπει να παίξουμε πιο συγκεντρωμένα στη ρεβάνς…»


Φωτάκης: «Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο»
Ο Γιώργος Φωτάκης στις δηλώσεις του τόνισε ότι τελείωσε το πρώτο ημίχρονο των αγώνων με την Ουντινέζε και ότι στον αγώνα της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικός.
«Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Τελείωσε μόνο το πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να έχουμε την ίδια προσοχή με σήμερα και να πετύχουμε κάποιο γκολ. Δεν υπερεκτιμήσαμε την Ουντινέζε. Είναι μία πολύ καλή ομάδα με μεγάλη ποιότητα, που είχε την απουσία ενός μεγάλου παίκτη, όπως ο Ντι Νατάλε. Πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες για να πάρουμε την πρόκριση», είπε αρχικά.
Για τις πιθανότητες της πρόκρισης, τόνισε: «Το πιο σημαντικό σήμερα ήταν το αποτέλεσμα. Ακόμα οι πιθανότητες είναι στο 50-50. Όταν αγωνιζόμαστε στην έδρα μας θέλουμε να κερδίζουμε πάντα. Το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και την Πέμπτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου