Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

«Ένα βήμα για... ιστορία»

Ο Λάσλο Μπόλονι ήταν ιδιαίτερα προσγειωμένος στη συνέντευξη Τύπου μετά από το 0-0 του ΠΑΟΚ με την Ουντινέζε στο Φρίουλι.
Μιλώντας για το πρώτο βήμα του Δικέφαλο για να περάσει στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ είπε:
«Νομίζω ότι παλέψαμε σκληρά, ήμασταν καλοί στην τακτική. Το 0-0 δεν μας δίνει πλεονέκτημα στην Τούμπα. Πιστεύω ότι στην έδρα μας θα μπορέσουμε να παίξουμε σε ένα άλλο επίπεδο, με περισσότερη κατοχή της μπάλας. Στην Τούμπα θα παίξουμε άλλο ένα δύσκολο ματς και πιστεύω ότι οι οπαδοί μας θα μας στηρίξουν όπως σήμερα» είπε ο Ρουμάνος τεχνικός.
Για τα λάθη στο χώρο του κέντρου:
«Πιστεύω ότι όταν δεν έχεις κατοχή της μπάλας δεν έχει κινητικότητα στο χώρο του κέντρου. Αυτό σημαίνει ότι το μυαλό δεν είναι αποφασιστικό. Γνωρίζω ότι οι Γκαρσία, Λάζαρ και Φωτάκης μπορούσαν να κρατήσουν τη μπάλα περισσότερο».
Αν πιστεύει ότι η σημερινή ήταν η χειρότερη φετινή εμφάνιση του ΠΑΟΚ στην  Ευρώπη:
«Ο ΠΑΟΚ είναι ένα βήμα από το να κάνει την καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία της ιστορίας του. Δεν κάναμε φανταστικό παιχνίδι, αλλά ας μη λέμε άσχημα πράγματα. Παίζει η 3η  ομάδα της Ελλάδος με την 3η-4η της Ιταλίας».
Για την επιλογή του Κρέσιτς να μη δίνει τη μπάλα στους μπακ , αλλά να κάνει βολέ:
«Δεν θα κάνω ανάλυση για τις επιλογές του Κρέσιτς, έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι».
Για την απουσία του Λίνο από την ενδεκάδα:
«Εγώ αποφασίζω ποιο είναι φυσιολογικό. Νομίζω ότι πρέπει να δώσω μία απάντηση που δεν θέλω. Ο Λίνο είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Στο τελευταίο ματς με τον ΟΦΗ ήταν λίγο κουρασμένος. Επίσης κάνω άλλου είδους ανάλυση πριν πάρω την απόφαση. Ο Λίνο έμεινε έξω επειδή εγώ είμαι ο προπονητής και εγώ παίρνω αποφάσεις».
Για το πώς περιμένει την Ουντινέζε στη ρεβάνς:
«Και οι δύο ομάδες θα πρέπει να σκοράρουν. Ξέρω ότι για τη δική μου ομάδα το επιθετικό κομμάτι πρέπει να είναι καλύτερο. Αυτό δε σημαίνει ότι θα πάρουμε όλων των ειδών τα ρίσκα. Θα παίξουμε με το δικό μας στιλ. Αυτό που δεν μου αρέσει σήμερα είναι το 0-0. Η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα, αλλά το 0-0 όχι».


Γκουιντολίν: «Όλα για όλα στην Ελλάδα»
Ο Φραντζέσκο Γκουιντολίν τόνισε ότι η ομάδα του θα τα παίξει όλα για όλα στη ρεβάνς της Τούμπας, χτυπώντας την πρόκριση στην κόλαση της Τούμπας, όπως χαρακτήρισε την έδρα του ΠΑΟΚ.
Μεταξύ άλλων είπε:
«Μας έλειψε μόνο το γκολ σήμερα, δώσαμε ό,τι μπορούσαμε. Ο Αρμέρο δυσκολεύτηκε στο ρόλο του. Ο Φλόρες έπεσε στην απόδοσή του. Κάναμε ότι έπρεπε. Έχουμε σαράντα παιχνίδια στα πόδια μας. Θα πάμε στην Ελλάδα για να τα παίξουμε όλα για όλα και να πάρουμε την πρόκριση", τόνισε αρχικά ο τεχνικός της Ουντινέζε και πρόσθεσε:
Για την απουσία του Ντι Νατάλε: "Αν το σουτ του Αμπντί κατέληγε στα δίχτυα και όχι στο δοκάρι, θα συζητούσαμε για κάτι άλλο. Νομίζω ότι είναι θέμα τύχης".
Για τον επαναληπτικό: "Δεν κερδίσαμε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Μας πηγαίνουν όλα στραβά αυτή την περίοδο. Θα πάμε σε μία δύσκολη έδρα, μου έχουν πει ότι η Τούμπα είναι κόλαση. Ξέρω ότι θα υποφέρουμε, αλλά τα αποτελέσματα κερδίζονται στο γήπεδο και όχι στις κερκίδες".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου