Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

“Αυτοί το φαβορί, εμείς την πρόκριση”

“Δεν με ενοχλεί καθόλου το γεγονός ότι οι περισσότεροι χρήζουν ως φαβορί του μεταξύ μας ζευγαριού την ομάδα της Ουντινέζε. Ας είναι πριν από το παιχνίδι φαβορί οι Ιταλοί κι ας πανηγυρίσουμε εμείς την πρόκριση μετά τη λήξη του αγώνα” δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Κοστίν Λάζαρ σε δηλώσεις που παραχώρησε στα ΣΠΟΡ.
Ο έμπειρος Ρουμάνος ποδοσφαιριστής δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τους τύπους, παρά μόνο για την ουσία, την πρόκριση, δηλαδή, της ομάδας του επί των Ιταλών στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Ο 31χρονος μέσος περιμένει με ανυπομονησία τη σπουδαία αναμέτρηση της Πέμπτης, θεωρεί, ωστόσο, ότι η ομάδα του θα έχει ακόμη πιο δύσκολο έργο, σε σχέση με την προσπάθεια που κατέβαλε ο ΠΑΟΚ την περασμένη Πέμπτη στο Φρίουλι: “Είναι ακόμη πιο δύσκολο να επιτεθείς και να σκοράρει από το να παίζεις με κύριο σκοπό να κρατήσεις το μηδέν στην άμυνα. Την Πέμπτη παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στο κοινό μας, και είμαστε υποχρεωμένοι να κυνηγήσουμε το γκολ. Θα πρέπει, βέβαια, να επιδείξουμε μεγάλη προσοχή, διατηρώντας, παράλληλα, το μηδέν στην άμυνα. Ελπίζω να κερδίσουμε με 1-0 και να πάρουμε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης”.

“ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ…”
Ο Λάζαρ έχει ένα επιπρόσθετο κίνητρο για τη ρεβάνς με τους Ιταλούς, αφού κι ο ίδιος δεν έχει φθάσει στο παρελθόν στη φάση των 16 του Γιουρόπα Λιγκ: “Μια πιθανή πρόκριση θα είναι μεγάλη ιστορία για μένα. Ποτέ στο παρελθόν δεν έχω φθάσει τόσο ψηλά και μακάρι να μου δοθεί η ευκαιρία να το ζήσω”. Και σε ερώτηση αν ο τελικός της διοργάνωσης στο Βουκουρέστι αποτελεί για αυτόν ένα όνειρο και μόνο, σχολίασε: “Ναι, είναι ένα όνειρο, αλλά καμιά φορά τα όνειρα γίνονται και πραγματικότητα”.
Πολύς λόγος γίνεται για την κόπωση των παικτών εξαιτίας των πολλών συνεχόμενων αγώνων. Ο Ρουμάνος μέσος, όμως, του ΠΑΟΚ δε θέλει για κανένα λόγο να τη χρησιμοποιήσει ως δικαιολογία: “Κάθε παίκτης είναι λίγο κουρασμένος, όντας υποχρεωμένος να παίζει πολλά ματς. Αλλά, βέβαια, αυτή ακριβώς είναι η δουλειά μας και αυτή είναι η αποστολή μας”.
“ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ”
Ο 31χρονος μέσος του ΠΑΟΚ δεν είχε μεγάλη διάθεση να αναφερθεί στο ματς με τον Άρη. “Το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ και μαζί την ευκαιρία για το τρίποντο. Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας, αλλά ελπίζω τουλάχιστον να είμαστε τυχεροί στον αγώνα ρεβάνς με την Ουντινέζε”, αρκέστηκε να σχολιάσει.
 





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου