Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Στις 11:00 η προπόνηση, στις 13:00 μιλάει ο Μπόλονι

Παρά τις αρχικές ανακοινώσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στη διάρκεια της μέρας διαφοροποιήθηκε ελαφρώς το πρόγραμμα της παραμονής του μεγάλου ματς με την Ουντινέζε.
Η τελευταία προπόνηση των παικτών του Δικεφάλου θα γίνει στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης στην Τούμπα και θα είναι ανοιχτή στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά περίπου, για τους εκπροσώπους του Τύπου.
Και ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θα μιλήσει μαζί με έναν παίκτη σε συνέντευξη Τύπου στις 13:00 εξωτερικεύοντας κάποιες από τις σκέψεις του για το μεγάλο ματς της Πέμπτης με την Ουντινέζε.
Τα προβλήματα του Δικεφάλου είναι γνωστά καθώς τραυματίες παραμένουν οι Έτο, Κατσικάς, Γλύκος και Ίβιτς, ενώ τιμωρημένος είναι ο Φωτάκης.
Η αποστολή της Ουντινέζε θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη περίπου στις 18:00 το απόγευμα και οι παίκτες της θα κάνουν μία βόλτα γνωριμίας στην Τούμπα, χωρίς όμως να προπονηθούν καθώς η τελευταία του προπόνηση θα γίνει επί ιταλικού εδάφους το πρωί!
Ο Φραντζέσκο Γκουιντολίν θα μιλήσει μαζί με έναν παίκτης του στους εκπροσώπους του Τύπου στις 18:30 στην Τούμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου