Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Παρασκήνια με... νόημα!

Κορυφαίος προπονητής για την περασμένη αγωνιστική περίοδο στην Ιταλία ανακηρύχτηκε ο Φρατζέσκο Γκουιντολίν. Μάλιστα, η συγκεκριμένη διάκριση έχει ξεχωριστή αξία για τον τεχνικό της Ουντινέζε, κι αυτό γιατί η σχετική ψηφοφορία διεξήχθη μεταξύ των προπονητών, που εργάζονται στο Καμπιονάτο.
Στον Γκουιντολίν οι συνάδελφοι του αναγνώρισαν τη μεγάλη συμβολή του στη θεαματική πορεία της Ουντινέζε κατά τη διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, όταν οδήγησε την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στη φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ στην τέταρτη θέση του ιταλικού πρωταθλήματος και στην έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Αλλά και φέτος η Ουντινέζε τα πηγαίνει περίφημα, αφού βρίσκεται στην τρίτη θέση του καμπιονάτο, μόλις έξι βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μίλαν. Τώρα, μάλιστα, που επέστρεψε στην ενεργό δράση και ο Ντι Νατάλε (ανοίγοντας το σκορ στο εκτός έδρας παιχνίδι της περασμένης Κυριακής εναντίον της Μπολόνια), στο Ούντινε είναι ακόμη πιο σίγουροι για μια επιτυχημένη κατάληξη και στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου