Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ο Λαζάρ, η 3η θέση στον πίνακα και οι πιτσιρικάδες!

Μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στο άδειο Ολυμπιακό στάδιο, ο ΠΑΟΚ παρέμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας έχοντας 39 πόντους, με την «Ένωση» να μένει έναν βαθμό πίσω, στους 38. Τώρα η ΑΕΚ έχει να αντιμετωπίσει κατά σειρά τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ενώ ο ΠΑΟΚ μετά τον Παναθηναϊκό, υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Γενικά το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ και των ομάδων που βρίσκονται από κάτω του, τον ευνοεί για να αποσπαστεί στην τρίτη θέση.
Λάζαρ: «Άξια τη θέση του βασικού…»
Σήμερα το πρωί επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες του ΠΑΟΚ ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με το πρόγραμμα να προβλέπει μετάβαση στη Μεσήμβρια πρωί και απόγευμα.
Ενας από τους επτά διεθνείς παίκτες του ΠΑΟΚ που θα απουσιάζουν από τις προπονήσεις της ομάδας μέχρι την Πέμπτη, είναι και ο Κοστίν Λάζαρ. Ο Ρουμάνος μέσος έχει κληθεί από τον Βίκτορ Πίτουρκα για το αυριανό φιλικό με την Ουρουγουάη, αλλά μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του αναφέρθηκε σε ΠΑΟΚ και Λάσλο Μπόλονι.
Η συνέντευξη του Λάζαρ δόθηκε στην ιστοσελίδα «evz.ro» και ήταν επόμενο ο 30χρονος παίκτης να ερωτηθεί για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι προπονητής της ομάδας είναι ένας συμπατριώτης του. Κάπου εκεί, ο Λάζαρ ένιωσε την ανάγκη να δηλώσει ότι η θέση βασικού που έχει, δεν επηρεάζεται από την κοινή καταγωγή με τον Λάζλο Μπόλονι. «Κάποιοι στην ομάδα μπορεί να λένε ότι είμαι… παιδί του, εγώ θεωρώ όμως ότι κέρδισα θέση στην ομάδα με την αξία μου. Δεν έχω βγει μαζί του ούτε για ένα ποτό», είπε ο Λάζαρ.
Στη συνέχεια, έπλεξε το εγκώμιο του Λάσλο Μπόλονι λέγοντας: «Είναι μεγάλος προπονητής και το μυστήριο είναι που δεν ξαναδούλεψα μαζί του. Από το καλοκαίρι συνεργαστήκαμε όταν μου τηλεφώνησε σε διάστημα που εγώ έκανα μόνος μου προπονήσεις σε χώρο για φοιτητές και στη Σπορτούλ Στουντεντέσκ. Με ρώτησε αν ήθελα να συνεργαστούμε, αποδέχθηκε και δεν το μετανιώνω. Ήρθα και πήρα θέση από το πρώτο παιχνίδι».
Ο Λάζαρ αποκάλυψε ότι είχε προτάσεις και από ομάδες άλλων χωρών: «Προτίμησα τον ΠΑΟΚ, αν και είχα προσφορές από τη Βουλγαρία και την Τουρκία. Επίσης, με ήθελαν η Ντιναμό και η Στεάουα, αλλά θα μου ήταν πολύ δύσκολο να παίξω σε ομάδα ανταγωνιστική της Ραπίντ. Με τον ΠΑΟΚ έγιναν όλα τόσο γρήγορα», ενώ ασκεί κριτική στους προέδρους των ρουμανικών ομάδων: «Μεγάλo μέρος της ευθύνης για την εικόνα της εθνικής ομάδας έχουν και οι πρόεδροι των ομάδων που συνέχεια λένε τη γνώμη τους, ενώ εμείς το μόνο που χρειαζόμαστε είναι στήριξη». Και συμπλήρωσε: «Στη Ρουμανία πλέον δεν ευχαριστιούνται το ποδόσφαιρο, το παίζουν με τα στόματα των ιδιοκτητών των ομάδων».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου