Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

"Νίκη, απογείωσης!"

Ο Λίνο ευστόχησε για πρώτη φορά σε πέναλτι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και χάρισε το Δικέφαλο τη νίκη με 2-1 επί του Εργοτέλη, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ από τα 11 βήματα στην ανατροπή της ομάδας απέναντι στους Κρητικούς που είχαν προηγηθεί με 0-1 στο ημίχρονο.
Ο Βραζιλιάνος είχε αστοχήσει πέρυσι στο ματς με την Κέρκυρα στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει τελικά με 2-0 και φέτος στο 0-0 με την Τότεναμ επίσης στην Τούμπα στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.
Σήμερα όμως στην ίδια εστία (μπροστά από τις Θύρες 7 και 8) ευστόχησε στο πέναλτι και διαμόρφωσε το 2-1 επί του Εργοτέλη.
Μιλώντας μετά από το ματς είπε:
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι καθώς ο Εργοτέλης είναι πολύ καλή ομάδα. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά στη συνέχεια είχαμε δυσκολίες. Όταν ήμασταν πίσω στο σκορ, δυσκολευτήκαμε πολύ για να κερδίσουμε το ματς. Όμως η ομάδα στο β΄ μέρος είχε περισσότερη συγκέντρωση και καλύτερη συμπεριφορά. Είναι σημαντική νίκη για μας για τη συνέχεια», δήλωσε ο Βραζιλιάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου