Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Αποχώρησε ο Ζαγοράκης στο 80', έκτακτο Δ. Σ.

Αμέσως μετά την επίτευξη του γκολ που έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ (από το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λίνο) ο Θόδωρος Ζαγοράκης αποχώρησε από το γήπεδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της ΠΑΕ ήταν σαφώς επηρεασμένος από τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν εις βάρος του μετά το γκολ που πέτυχε ο Εργοτέλης στο α΄ ημίχρονο.

Ο Ζαγοράκης απέφυγε να πει οτιδήποτε στους συνεργάτες του για την απόφαση του να αποχωρήσει νωρίτερα από το γήπεδο. Εκτιμάται ότι οι η απόφαση του να αποχωρήσει χωρίς να ενημερώσει κανέναν έχουν σχέση με την ένταση που δημιουργήθηκε στις κερκίδες της Τούμπας πριν την ολοκλήρωση του α΄ ημιχρόνου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του Δικεφάλου αναζητήθηκε από τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα καθώς η απουσία του από τα γραφεία της ΠΑΕ έγινε αμέσως αντιληπτή. Όταν εντοπίσθηκε αποφασίσθηκε να διεξαχθεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο (σε χώρο εκτός Τούμπας) προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση που μόνο ευχάριστη δεν είναι.

Η ένταση που παρατηρήθηκε στις κερκίδες της Τούμπας δεν είναι εικόνα που ταιριάζει στην ομάδα εν μέσω μάλιστα σοβαρών αγωνιστικών υποχρεώσεων όπως είναι ο αγώνας κυπέλλου με την ΑΕΚ την Τετάρτη στην Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου