Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Ο Κωστίκος στον Sport 103 fm


Ο Γιώργος Κωστίκος μίλησε στον Sport 103 fm, για το ευρωπαϊκό πρεστίζ του ΠΑΟΚ, για το κίνητρο των παικτών, για τον Σταφυλίδη, τον Μαλεζά και τον Κατσικά.

Για την ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ: «Εχει πολύ καλή παρουσία τα τελευταία χρόνια. Εχει αποκτήσει πρεστίζ στην Ευρώπη. Μετά την πρόκριση με την Τότεναμ μπήκε το κερασάκι στην τούρτα. Αλλά πρέπει να συνεχίσει. Αν είναι σοβαρός και το θέλει, θα κερδίσει και σήμερα. Εχει δείξει σταθερότητα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και ανεξάρτητα αν έχει εξασφαλίσει την πρόκριση θα πρέπει να είναι σοβαρός».

Για το κίνητρο των παικτών σήμερα: «Το ότι σε βλέπει όλη η Ευρώπη και αποκτάς υπεραξία σαν παίκτης είναι μεγάλο κίνητρο. Και από αυτό έχει όφελος και ο ίδιος ο ΠΑΟΚ. Επειδή έχει πάρει ήδη την πρόκριση μπορεί να επαναπαυτεί στις δάφνες, αλλά αυτό είναι το χειρότερο. Μπορεί να πει υποσυνείδητα στο μυαλό του».

Για τα στοιχεία που μπορούν να κρίνουν το σημερινό παιχνίδι: «Είναι καλή ομάδα η Ρουμπίν. Βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας και ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να προσέξει να μη δεχτεί κάποιο εύκολο γκολ. Απο το κέντρο και μπροστά, αν βρει ανοικτή την άμυνα της Ρουμπίν, μπορεί να πετύχει γκολ και να δημιουργήσει προϋποθέσεις.

Παίκτες βαρόμετρο είναι η ομάδα. Οταν λειτουργεί όλο το σύστημα θα δούμε ποιοι ξεχωρίζουν. Σίγουρα, όμως ο Γκαρσία είναι μία ισορροπία, δίνει μία οντότητα και ηρεμία στην ομάδα. Πέρα από το αγωνιστικό έχει μία βαρύτητα».

Για τον Σταφυλίδη: «Ο Σταφυλίδης εδώ και δύο χρόνια έχει δείξει στα τμήματα υποδομής και με τις εθνικές ομάδες, ότι έχει τις προδιαγραφές που μπορεί να εξελιχθεί σε ένα πολύ καλό αριστερό μπακ. Του αρέσει να προωθείται, έχει πολύ καλή σέντρα και τεχνική, αλλά θα πρέπει να βελτιώσει το αγωνιστικό κομμάτι».

Για την απόδοση του Μαλεζά φέτος: «Για το Στέλιο μπορώ να πω ότι είναι πολύ αρχοντικός στο παιχνίδι. Εχει βοηθηθεί από την παρουσία του Κοντρέρας, αλλά η φετινή του χρονιά είναι καταπληκτική. Παίζει με μυαλό, βγάζει ωριμότητα. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι το νούμερο 1 στην άμυνα του ΠΑΟΚ».

Για τον Κατσικά: «Τον είχα δει όταν έπαιζε στον Ολυμπιακό Βόλου, β’ εθνική. Εχει πολύ καλά στοιχεία, δεν ξέρω αν ο τραυματισμός του, τον πήγε πίσω και μπορεί να τον ξεπεράσει. Τα στοιχεία που είδα τότε ήταν πολύ καλά. Και είναι πολύ δύσκολο να βρεις αριστεροπόδαρο στόπερ».

Για τη στροφή στα τμήματα υποδομής: «Τώρα έχει γίνει ανάγκη με την οικονομική κατάρρευση. Δε νοείται χώρα 10 εκατομμυρίων μόνο να αγοράζει. Πρέπει να βγει στην παραγωγή και να αρχίσει να προωθεί στις προηγμένες ποδοσφαιρικές χώρες ποδοσφαιριστές».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου