Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Ο Φ. Σάντος στον Sport 103 fm


Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε στον Sport 103 fm και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ, στην ευρωπαϊκή του πορεία και για την πιθανότητα να συναντήσει την Πόρτο στον επόμενο γύρο.

Για την ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ: «Ικανοποιούμαι όταν μαθαίνω ότι πηγαίνει καλά ο ΠΑΟΚ. Είναι σημαντικό για την ομάδα, την πόλη και τους πολλούς οπαδούς του. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που έχει πετύχει, να έχει κερδίσει την Τότεναμ στην έδρα της. Σήμερα ελπίζω να κερδίσει και τη Ρούμπιν Καζάν και να τερματίσει πρώτος στον όμιλο του».

Για το αν θέλει να δει τον ΠΑΟΚ αντιμέτωπο με την Πόρτο: «Τις αγαπώ πολύ αυτές τις δύο ομάδες. Και επειδή μία θα αποκλειστεί δε θέλω να τις δω αντιπάλους».

Για τις ευχές τους προς τον Ζαγοράκη: «Θα ήθελα να του ευχηθώ το καλύτερο. Γιατί αν δεν είσαι καλά προσωπικά δεν είναι και επαγγελματικά Θέλω να συνεχίσει η ομάδα να ωριμάζει κάθε χρόνο, για να γίνει αυτό χρειάζεται μία οικονομική σταθερότητα και είμαι σίγουρος ότι ποντάρει στο λαό του ΠΑΟΚ που μπορεί να του προσφέρει αυτήν τη σταθερότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου