Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

"Ο κόσμος μας οδήγησε"


Ο Κοστίν Λαζάρ, ο Ρουμάνος αμυντικός χαφ του Δικεφάλου, μίλησε στον Sport 103 fm για τo θρίαμβο του ΠΑΟΚ επί της Τότεναμ, για τη δική του παρουσία, αλλά και για την ανάκαμψη στο πρωτάθλημα:

Γαι τη δική του εξαιρετική εμφάνιση στο Λονδίνο: «Όλη η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, που πέρα από προσωπικές αποδώσεις, η ομάδα είναι στον επόμενο γύρο.»

Για το αν αυτή ήταν η καλύτερη του εμφάνιση από τότε που ήρθε στον ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρω, δεν με ενδιαφέρει, απλά θέλω από παιχνίδι σε παιχνίδι θέλω να είμαι καλύτερος. Τώρα πρέπει να πούμε για το ματς με τα Γιάννινα.»

Για την πίστη που μετέφερε ο κόσμος του ΠΑΟΚ στο Λονδίνο για το αποτέλεσμα από τη προθέρμανση κιόλας: «Μας βοήθησε πάρα πολύ, γενικά μας βοηθάει, σε αυτό το ματς όμως μας έδωσε φτερά στα πόδια, ήταν πραγματικά συγκλονιστικός. Κρίμα για τα παιδιά που έμειναν απ έξω και δεν μπήκαν στο γήπεδο.»

Για το αν μπορεί η ομάδα να είναι καλύτερη στα Γιάννινα: «Φυσικά και μπορεί να είναι καλύτερη. Από εμάς εξαρτάται. Θα δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε, αν και μάθαμε ότι το γήπεδο εκεί δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση και αυτό ίσως μας δυσκολέψει».

Για το τι ήταν αυτό που άλλαξε την ομάδα και είδαμε τη φοβερή μεταμόρφωση σε σχέση με Κέρκυρα και Παναιτωλικό: «Η Κέρκυρα μπήκε με διπλή ζώνη άμυνας κλεισμένη πίσω. Αντίθετα, η Τότεναμ μπήκε να παίξει μπάλα και έχουμε ιδανικούς παίκτες για να το εκμεταλλευτούμε αυτό. Είναι δύσκολο το ότι έχουμε δύο διοργανώσεις. Αυτές οι ομάδες έχουν και περισσότερο χρόνο να ετοιμαστούν.»

Για την απόσταση από τον βαθμολογικό πίνακα στο πρωτάθλημα: «Θα κάνουμε ότι μπορούμε στην Ευρώπη να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Αλλά και στο πρωτάθλημα θα κάνουμε ότι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά. Υπάρχει αυτός ο λίγος χρόνος για περισσότερη προετοιμασία, αλλά θα κάνουμε αυτό που πρέπει και στην Ελλάδα. Σίγουρα θα δώσουμε πάλι το 100% σε κάθε ματς γιατί και εμείς το θέλουμε αυτό.»

Για την αίσθηση που δημιούργησε στη Ρουμανία, αυτή η νίκη επί της Τότεναμ: «Υπάρχει μεγάλη χαρά και για μένα και τον κύριο Μπόλονι που είμαστε σε αυτήν την ομάδα και που βοηθήσαμε. Φυσικά ήταν πολλοί οι άνθρωποι που μας πήραν τηλέφωνο όπως γίνεται πάντα μετά από τέτοιες επιτυχίες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου