Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Κλάους: "Δε θα χάσουμε ποτέ στην Ευρώπη"

Ο Κλάους Αθανασιάδης μίλησε πριν την προπόνηση του ΠΑΟΚ στους δημοσιογράφους για το έπος του Λοδίνου και για το αήττητο σερί του Δικεφάλου στην Ευρώπη.

Για το πότε θα χάσει ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, ο Κλάους επισήμανε: «Δε θα χάσουμε ποτέ… Το λέω πεντακάθαρα γιατί το πιστεύουμε, το βιώνουμε και φαίνεται στα πρόσωπα όλων μας. Εχουμε ένα εξαιρετικό σερί -για δέκα αγώνες- ενώ εκτός έδρας ηττηθήκαμε στα τελευταία 13 παιχνίδια μόνο στην έδρα της Βιγιαρεάλ. Ολα αυτά κάτι λένε…».

Στην Ευρώπη η πορεία σας είναι εξαιρετική, γιατί στην Ελλάδα δεν δείχνετε το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο; «Ακόμα κι εμείς δεν μπορούμε να εξηγήσουμε αυτή τη διαφορά στην απόδοσή μας. Ισως ένας παράγοντας να είναι και το μεγάλο κίνητρο που υπάρχει στους αγώνες του Europa League και πόσω μάλλον σε ένα ματς με αντίπαλο την Τότεναμ. Ομως είμαι αισιόδοξος. Θα βρούμε τον δρόμο μας και θα επιστρέψουμε στις νίκες, μια και έχουμε μεγάλη ποιότητα ως ομάδα».

Τι κάνατε σωστά και ήρθε το σπουδαίο «διπλό»; «Καταφέραμε και πιέσαμε αρκετά την Τότεναμ, πετυχαίνοντας και δύο γρήγορα γκολ. Σίγουρα μας στοίχισε η αποβολή του Σταφυλίδη, όμως με πείσμα στην άμυνα, αυτοθυσία και με πρωταρχικό μας στόχο (στο δεύτερο ημίχρονο) να κλείσουμε όλους τους διαδρόμους, φθάσαμε στη νίκη-πρόκριση.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και σε όλους όσοι βρίσκονται δίπλα στην ομάδα, μια και νικήσαμε τον πιο φορμαρισμένο σύλλογο της Αγγλίας. Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους μας, που μας έκαναν να νιώσουμε ότι αγωνιζόμασταν εντός έδρας».

Αντίπαλο για την επόμενη φάση του Europa League έχεις… επιλέξει; «Οχι, δεν ασχολούμαστε με τέτοια θέματα. Πρέπει πρώτα να παίξουμε με τη Ρούμπιν Καζάν, να διεκδικήσουμε τη νίκη και μετά θα οργανωθούμε για τα υπόλοιπα παιχνίδια. Δε μας ενδιαφέρει ο αντίπαλος που θα βρεθεί στον δρόμο μας, παρά μόνο η δική μας απόδοση».

Ο ΠΑΟΚ της Ελλάδας θα μπορέσει να πάρει τη νίκη στα Γιάννενα; «Για να δέσει το γλυκό της επιτυχίας, είναι αναγκαίο να νικήσουμε τον ΠΑΣ. Οι τρεις βαθμοί είναι απαραίτητοι για να ολοκληρωθεί η εβδομάδα με όμορφο τρόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου