Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Ίβιτς: "Aστείο να μιλάμε για μειώσεις"

Δηλώσεις που θα προκαλέσουν έντονη αίσθηση έκανε μετά τη λήξη του αγώνα με τη Ρουμπίν Καζάν ο Βλάνταν Ίβτς:
"Σίγουρα όταν ξεκινήσαμε σε αυτό τον όμιλο ο καθένας από εμάς δεν πίστευε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε την πρώτη θέση. Σίγουρα, υπήρχε η σκέψη ότι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση, αλλά ότι θα έχουμε προκριθεί μία αγωνιστική πριν το τέλος, ήταν κάτι που δεν περιμέναμε. Είμαστε ευχαριστημένοι, έχουμε μπροστά μας δύο παιχνίδια για το πρωτάθλημα και για το Κύπελλο για να κλείσουμε τη χρονιά.
Από τη νέα χρονιά θέλουμε να πάμε καλύτερα στο πρωτάθλημα γιατί έχουμε μείνει πίσω και χρειάζεται να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και να διορθώσουμε κάποια πράγματα στο πρώτο διάστημα, γιατί θέλουμε και του χρόνου να αγωνιζόμαστε σε αυτήν τη διοργάνωση".
Για την κλήρωση των "32" του Europa League: "Είμαστε στους ισχυρούς, αλλά αυτό δεν παίζει μεγάλο ρόλο,καθώς και οι ομάδες που είναι στους αδύνατους είναι πολύ καλές ομάδες. Δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε καλή την κλήρωση, όποια ομάδα και αν βρεθεί στο δρόμο μαςΑ. πό εδώ και πέρα έχουμε πίστη και όλα γίνονται".
Για το που μπορεί να φτάσει ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη: "Κάναμε μεγάλη νίκη στην Αγγλία. Αυτά είναι παιχνίδια χαράς γιατί ο κάθε παίκτης δίνει το 100% των δυνατοτήτων του, αλλά σίγουρα χρειάζεται και τύχη σε τέτοια ματς. Η Τότεναμ ήταν μία μεγάλη ομάδα, τους περάσαμε, τους κερδίσαμε και αυτό μας λέει ότι στα επόμενα παιχνίδια πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας και να πάρουμε την πρόκριση".
Για την αντίθεση του στις μειώσεις των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών: "Σίγουρα είναι κάτι πολύ καλό το αήττητο σε έντεκα ματς και ανήκει στους παίκτες. Βλέπει όλος ο κόσμος ότι αυτή η ομάδα έχει καταφέρει να δίνει χαρά στον κόσμο και να φέρνει έσοδα. Πολλές φορές ακούω κάποια πράγματα από συγκεκριμένους δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης ότι πρέπει να μειώσουμε τα συμβόλαια των παικτών. Δε θυμάμαι αν κάποια ομάδα του ΠΑΟΚ στο παρελθόν έχει κάνει αυτά που έχουμε κάνει εμείς και έχει φέρει τα έσοδα που δώσαμε εμείς στην ομάδα. Κάποιες φορές αυτά που λέει ο κόσμος για τους συγκεκριμένους από εδώ... συμφωνώ μαζί του".
Και κατέληξε, λέγοντας: "Έχουμε φέρει πολλά έσοδα από το Europa League. Τα τελευταία χρόνια έχουμε φέρει πολλά λεφτά και όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν μεγάλη αξία. Έχουμε δώσει χαρά στον κόσμο και έχω λόγο που λέω αυτά τα πράγματα. Κάποια πράγματα που λέγονται είναι πολύ αστεία, καθώς υπάρχουν πολλά έσοδα από τα τηλεοπτικά, από τα εισιτήρια, αλλά και από την Ευρώπη που αγωνιζόμαστε".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου