Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Η απάντηση Κωνσταντινίδη στον Ιβιτς

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα δήλωσε ο Σέρβος μεσοεπιθετικός περί μείωσης των συμβολαίων. Δευτερόλεπτα μετά την τοποθέτηση του Βλάνταν Ιβιτς για τις μειώσεις στα συμβόλαια, τοποθετήθηκε, λέγοντας:
"Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να πηγαίνει καλά η ομάδα στο Γιουρόπα Λιγκ. Κερδίζουμε κάποια έσοδα. Ακουσα τον Βλάνταν που ανέλυσε κάποια πράγματα, δεν θέλω να κάνω το ίδιο, να κάνουμε οικονομικές αναλύσεις τώρα. Σίγουρα όμως τα έσοδα του Γιουρόπα Λιγκ είναι σημαντικά για την βιωσιμότητα της ομάδας".
Νωρίτερα ο Κωνσταντινίδης είχε κάνει λόγο για την ανάγκη ο ΠΑΟΚ να αλλάξει πολιτική και να στραφεί σε νέα παιδιά, γεγονός το οποίο συνάδει με πολιτική λιτότητας, κάτι το οποίο καυτηρίασε ο Ιβιτς. "Η απόφαση είναι να στραφούμε σε νέα παιδιά, αλλά και τα νέα παιδιά πρέπει να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Οταν βλέπουμε ένα παιδί με δυνατότητες θα το προωθήσουμε.
Ολες οι ελληνικές ομάδες θα πρέπει από εδώ και πέρα να δώσουν βαρύτητα στα φυτώρια και να προωθήσουν ποδοσφαιριστές. Έχουν αλλάξει πολύ τα οικονομικά δεδομένα, οπότε εκ των πραγμάτων οι ομάδες πρέπει να στραφούν προς αυτή την κατεύθυνση", είπε σχετικά ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου