Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Ο Βιεϊρίνια σε όλα τα Μ.Μ.Ε. της Πορτογαλίας

Όλα τα Πορτογαλικά ΜΜΕ φιλοξενούν δηλώσεις του Βιεϊρίνια για την κλήση του στην Εθνική Ανδρών της Πορτογαλίας. «Record», «Mais Futebol», «Sapo Desporto», «Relvado», «Correio da Manha», «O Jogo», «A Bola» αφιερώνουν σημαντικό χώρο στις δηλώσεις του παίκτη του ΠΑΟΚ.
Ο Βιεϊρίνια σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «A Bola» δήλωσε: «Η κλήση μου στην Εθνική Ανδρών είναι η εκπλήρωση ενός ονείρου για κάθε ποδοσφαιριστή. Ηταν πολύ σημαντικό για μένα. Μπορώ να πω ότι ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να εκπροσωπήσει την πατρίδα του.
Είμαι πολύ χαρούμενος. Έρχομαι με την πρόθεση να βοηθήσω, το οποίο για μένα είναι το πιο σημαντικό. Ήξερα ότι ήμουν στην προεπιλογή του προπονητή για τους δύο αγώνες με τη Βοσνία, αλλά δεν περίμενα να κληθώ. Πλέον, ο στόχος μου είναι να δείξω την αξία μου στον προπονητή».
Για τον επόμενο στόχο του: «Η Πορτογαλία συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες εθνικές ομάδες της Ευρώπης και είναι κρίμα που θα πρέπει να διεκδικήσει την πρόκρισή της στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μέσω των μπαράζ. Μας περιμένουν δύο δύσκολα ματς, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».
Ο Βιεϊρίνια ρωτήθηκε και για την Εθνική Ελλάδος και την κρούση που είχε από την ΕΠΟ με την «A Bola» να μην έχει δηλώσεις του σε ευθύ λόγο, αλλά τονίζει πως η εθνική Πορτογαλίας ήταν πάντα η πρώτη του επιλογή.
Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ ενσωματώθηκε από χθες στην Εθνική Πορτογαλίας, σήμερα στις 12:00 (ώρα Ελλάδας) θα κάνει προπόνηση με την Εθνική του ομάδα και στις 18:30 η αποστολή θα πετάξει για Βοσνία. Εκεί, την Παρασκευή θα δώσει το πρώτο παιχνίδι με τους Βόσνιους για τα πλέι οφ του Euro 2012. Ο επαναληπτικός θα γίνει στην Πορτογαλία την προσεχή Τρίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου