Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Επιστροφή στις προπονήσεις με πολλούς απόντες

Μετά από το διήμερο ρεπό, σήμερα το απόγευμα (16:30) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα επιστρέψουν στις προπονήσεις αλλά στη Νέα Μεσημβρία. Ή μάλλον όσοι έχουν απομείνει στη Θεσσαλονίκη.
Κι αυτό διότι ο Δικέφαλος έχει 11 διεθνείς ενώ υπάρχουν και οι τραυματίες. Έτσι, απόντες από το σημερινό πρόγραμμα θα είναι οι διεθνείς Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Χαλκιάς, Μαλεζάς (Εθνική Ανδρών), Κατσικάς, Γιάννου, Αποστολόπουλος (Εθνική Ελπίδων), Λάζαρ (Ρουμανία), Κοντρέρας (Χιλή), Αρίας (Κολομβία) και εσχάτως και ο Βιεϊρίνια (Πορτογαλία).
Τραυματίες παραμένουν οι Λίνο και Έτο που θα χάσουν τον υπόλοιπο Νοέμβριο ενώ αναμένεται να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκονται οι Γκαρσία, Αθανασιάδης, Τσουκαλάς και Ίβιτς που προέρχονται από τραυματισμούς.
Θεωρείται δεδομένο ότι στις προπονήσεις θα συμμετέχουν και πολλά παιδιά από την ομάδα νέων του Νίκου Κολομπούρδα, ο αριθμός των οποίων θα είναι μάλλον διψήφιος βάσει των πολλών απουσιών της πρώτης ομάδας.
Αρκετά μάλιστα από αυτά τα παιδιά για τα οποία ακούγονται πολύ καλά λόγια θα συμμετέχουν και στο αυριανό φιλικό του ΠΑΟΚ με την ΑΕ Ποντίων Κατερίνης που θα γίνει στις 16:30 στις εγκαταστάσεις της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου