Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Επιστρέφει νωρίτερα ο Ετο

Ο Ετο παρουσίασε σημαντική βελτίωση και έκανε ατομικό πρόγραμμα για τελευταία μέρα. Η πληγή στα δάχτυλα του έχει κλείσει και ο βραζιλιάνος θα μπει αύριο σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Με δεδομένη τη φύση του προβλήματος που αντιμετώπισε, δεν θα έχει πρόβλημα αν δεν έχει άλλες ενοχλήσεις να διεκδικήσει και θέση στην ενδεκάδα για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.
Αντίθετα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ξανά οι Ίβιτς, Λίνο, Τσουκαλάς και Λεονάρντο με αποτέλεσμα να θεωρείται βέβαιο ότι δεν θα αγωνιστούν την Κυριακή. Ο Αποστόλης Γιάννου ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας εξαιτίας χτυπήματος στη μέση, ενώ ο Παναγιώτης Γλύκος υποβλήθησε σε επιτυχημένη επέμβαση αποκατάστασης μηνίσκου και η επιστροφή του αναμένεται σε τέσσερις εβδομάδες.
Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής. Απουσίαζαν όλοι οι διεθνείς, οι οποίοι ενσωματώνονται αύριο στις προπονήσεις. Ολοι εκτός του Πάμπλο Κοντρέρας, για τον οποίο η ΠΑΕ ενημέρωσε και επίσημα στο δελτίο Τύπου ότι έχει άδεια μέχρι την Δευτέρα.
Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 16:00 στη Μεσημβρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου