Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Τωρα η ποτε..............

Ο Λάζλο Μπόλονι είναι αποφασισμένος να δώσει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, λίγες ή περισσότερες ανάλογα με την εξέλιξη των αγώνων που ακολουθούν. Ομως ποδοσφαιριστές όπως οι Σταφυλλίδης, Κατσικάς και Αποστολόπουλος θα πρέπει να πιάσουν αυτές τις ευκαιρίες από τα... μαλλιά, αν θέλουν να πάρουν μια θέση στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ.
 Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει από το «στρατόπεδο» του Μπόλονι, ο Σταφυλλίδης έχει πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα. Αν συμβεί αυτό, τότε είναι σχεδόν απίθανο να βρεθεί στην δεξιά πλευρά της άμυνας ο Αποστολόπουλος. Από τη στιγμή που ο Έτο τεθεί αύριο νοκ άουτ και θεωρηθεί ανέτοιμος για τον συγκεκριμένο αγώνα, ένας εκ των Σταφυλλίδη και Αποστολόπουλου θα πάρουν το... χρίσμα βασικού, παρέα με τον Σνάουτσνερ και τους Μαλεζά και Τσιρίλο στην αμυντική τετράδα.

Με την πορεία των αγώνων, σύμφωνα με τα όσα έχει συζητήσει ο Μπόλονι με τον άμεσο συνεργάτη του και προπονητή της Κ20, Νίκο Κολομπούρδα, αρκετοί νεαροί θα πάρουν λεπτά συμμετοχής στα πόδια τους, είτε στους αγώνες πρωταθλήματος που επιτρέπεται κάτι τέτοιο είτε στα ματς Κυπέλλου που έπονται. Στη σχετική λίστα πέρα από τους Κατσικά, Αποστολόπουλο, Σταφυλλίδη υπάρχουν και οι Παναγιωτούδης, Πέλκας και Πόποβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου