Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

«Άλλοι παίκτες, άλλες συνθήκες, αλλά και φαβορί»

Παρότι ο Χάρι Ρέντναπ, όπως φάνηκε και από την σύνθεση της Τότεναμ, δεν μοιάζει διατεθειμένος να «χτυπήσει» το Europa League δίνοντας προτεραιότητα στο Europa League, ο Τζακ Λίβερμολ -μετά και το 0-0 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα- έχρισε φαβορί την ομάδα του για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

«Είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι, μια και ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια δύσκολη ομάδα. Και μάλιστα μπροστά σε ένα πολύ εκδηλωτικό κοινό. Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός. Απέναντι σε κάθε ομάδα, υπάρχει μια διαφορετική πρόκληση. Άλλοι παίκτες, άλλες συνθήκες. Θεωρώ όμως πως είμαστε το φαβορί», δήλωσε ο νεαρός μέσος.

Από την πλευρά του ο Σεμπάστιαν Μπασόνγκ, πρόσθεσε: «Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δημιούργησαν μία σπουδαία ατμόσφαιρα στο γήπεδο, ακόμη και μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Απόλαυσα το παιχνίδι. Πιστεύω πως πήραμε ένα καλό βαθμό. Υπήρξαν και κάποιες τυχερές στιγμές, αλλά μην ξεχνάμε πως παίζαμε με μια νεανική ομάδα και ο τερματοφύλακάς μας έκανε ορισμένες καλές αποκρούσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου