Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Ρέντναπ: «Δεν το έχω ξαναδεί πουθενά αυτό»!


Ικανοποιημένος από την απόδοση της Τότεναμ, δεδομένου και του νεανικού σχήματος με το οποίο παρατάχθηκαν τα «σπιρούνια», έμεινε ο τεχνικός του αγγλικού συλλόγου, Χάρι Ρέντναπ.

Μιλώντας μετά το τέλος του 0-0 με τον ΠΑΟΚ εκθείασε την απόδοση των «πιτσιρικάδων» της ομάδας του, ενώ «μαγεύτηκε» από τα όσα συνάντησε στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική. Δεν το έχω ξαναδεί πουθενά αυτό. Οι παίκτες μας δεν είχαν εμπειρία από τέτοια ατμόσφαιρα. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να μας δοθεί πέναλτι. Πάντως, είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου. Παρά την απειρία των παιδιών που έπαιξαν, ήμασταν καλοί. Για το πέναλτι που δόθηκε στον ΠΑΟΚ, δεν έχω άποψη. Ο τερματοφύλακάς μας έκανε καταπληκτική δουλειά, είναι από τους καλύτερους της Premier League και έπαιξε πολύ καλά. Στο τέλος ο ΠΑΟΚ είχε καλές ευκαιρίες, αλλά το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο. Θα έχουν επιστρέψει και οι τραυματίες στους επόμενους αγώνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου