Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Λίνο : "Συμφωνώ με τον Γκαρσία"

Ο Άλβες Λίνο μίλησε στον Sport 103 fm για τη νίκη επί της ΑΕΚ και για το αν ήταν λίγα τα τρία γκολ:
"Δεν μπορώ να πω ότι είναι λίγα τα τρία γκολ, απλά αρπάξαμε τις ευκαιρίες, νικήσαμε και αυτό είναι."
Αν είχε φανταστεί μια τόσο εύκολη επικράτηση: "Δεν μπορούσα να το φανταστώ τόσο εύκολο. Δεν θεωρούσαμε ότι θα ήταν εύκολο. Ξέρουμε ποια είναι η ΑΕΚ. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και μέσα στην βδομάδα λέγαμε ότι θα εκμεταλλευτούμε την κάθε ευκαιρία."
Για την επιθυμία του Μπόλονι για νίκη με θέαμα και γκολ: "Έτσι έγινε, ξέραμε πόσο σημαντικό και δύσκολο είναι το παιχνίδι, θέλαμε να κατακτήσουμε τη νίκη και χαίρομαι που κερδίσαμε τόσα πολλά πράγματα μέσα από το παιχνίδι αυτό."
Για τον Έτο που έκλεψε την παράσταση: "Ο Έτο είναι κάθε φορά και καλύτερος. Χτες ήταν το καλύτερό του παιχνίδι. Κάνει εκπληκτικές προπονήσεις και βλέπουμε τη βελτίωση. Σημαντικό γι’ αυτόν που τον εμπιστεύεται η διοίκηση, ο προπονητής. Εγώ τον ήξερα και πριν τον ΠΑΟΚ και χαίρομαι για την εξέλιξή του".
Αν η ομάδα είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει στο δύσκολο πρόγραμμα με Ρούμπιν και Ολυμπιακό: "Η ομάδα είναι έτοιμη να ξεπεράσει το κάθε εμπόδιο. Γι’ αυτό δουλεύουμε κάθε μέρα. Είναι δύσκολο το ματς με την Ρούμπιν, πάνε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο ματς με την Ρούμπιν και μετά θα δούμε τον Ολυμπιακό. Είμαστε προετοιμασμένοι για τα δύσκολα παιχνίδια. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο το έργο μας και στην Ευρώπη και στο ελληνικό πρωτάθλημα που είναι κάπως περίπλοκα τα πράγματα. Η προπόνηση είναι δύσκολη αλλά γι’ αυτό προετοιμαζόμαστε. Για τα δύσκολα".
Για το αν συμφωνεί με τη δήλωση Γκαρσία για δύο νίκες με Ρούμπιν και Ολυμπιακό: "Συμφωνώ έχουμε συγκεκριμένο σκοπό, θα χτίσουμε για νίκη σε αυτά τα δυο παιχνίδι. Όλες οι συνθήκες μας δείχνουν ότι δεν είναι απίθανες οι δύο νίκες. Με τον Ολυμπιακό το έχουμε ξανακάνει πολλές φορές. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και τώρα".
Για τη δήλωση, ότι ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερο δέρμα του: "Άσχετα με το θέμα της δουλειάς και της συγκέντρωσης, θεωρώ ότι είναι το δεύτερό μου σπίτι, τον αντιλαμβάνομαι σαν την οικογένειά μου τον ΠΑΟΚ. Αυτό εννοούσα".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου