Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Μαζί 1οι σκόρερ Βιεϊρίνια & Κλάους

Πέρυσι ο Βιεϊρίνια πάλεψε όλη τη σεζόν με τον Σαλπιγγίδη για τον “τίτλο” του πρώτου σκόρερ του ΠΑΟΚ. Τελικά ο διεθνής Έλληνας επιθετικός πήρε την πρωτιά στο φινάλε με δύο γκολ στο 5-1 επί του Ολυμπιακού Βόλου. Έφτασε τα 12 γκολ και ο Βιεϊρίνια έμεινε δεύτερος με 11 (πέτυχε ένα γκολ στο ίδιο ματς).
Φέτος η... μάχη του πρώτου σκόρερ έχει ξεκινήσει μεταξύ του Πορτογάλου και του Αθανασιάδη, καθώς έκαστος μετράει ήδη από τέσσερα τέρματα. Με φόρα έρχεται όμως από πίσω και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος σκοράροντας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δείχνει να ανακτά την επαφή του με τα αντίπαλα δίκτυα και έχει ήδη δύο τέρματα.
Ο απολογισμός των εννέα αγώνων
Μέχρι τώρα σε εννέα επίσημα παιχνίδια ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει 15 γκολ (10 έχουν οι επιθετικοί Αθανασιάδης, Βιεϊρίνια και Σαλπιγγίδης) και έχει δεχθεί μόλις τέσσερα. Έχει σκοράρει σε οχτώ από τα εννέα ματς που έχει δώσει (μόνο στο 0-0 με την Τότεναμ έμεινε άσφαιρος), ενώ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε έξι από τα εννέα παιχνίδια (γκολ δέχθηκε μόνο στο 1-1 με την Καρπάτι στην Ουκρανία, στην ήττα με 2-1 από Εργοτέλη και στο διπλό με 1-2 με Πανιώνιο).
Οι σκόρερ του ΠΑΟΚ είναι οι: Αθανασιάδης, Βιεïρίνια 4, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης 2, Φωτάκης, Γκαρσία, Λίνο 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου