Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

«Πειραματόζωα» για τους «λίγους»


Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς την… γκέλα τραβά! Ο λόγος, για τους υπεύθυνους της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας, που βρήκαν τον αγώνα ΠΑΟΚ – Κέρκυρας για να «πειραματιστούν» σχετικά με τον διαιτητή Αλέξανδρο Δημητρόπουλο.
Αυτός ο διαιτητής από τον σύνδεσμο Φθιώτιδας, είναι ο… «εκλεκτός» της ΚΕΔ για τον αυριανό αγώνα της Τούμπας και είναι ν’ αναρωτιέται κανείς, για την… πρεμούρα της επιτροπής, να επαναφέρει στην πρώτη γραμμή, έναν διαιτητή που τα έχει κάνει ήδη θάλασσα σε δύο παιχνίδια. Στο Ηράκλειο και στην αναμέτρηση ΟΦΗ – ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, αλλά και στην Πάτρα για το ματς κυπέλλου μεταξύ Παναχαϊκής – Ολυμπιακού.
Θυμίζουμε ότι στο Ηράκλειο, ο Δημητρόπουλος είχε καταλογίσει αμφισβητούμενο πέναλτι σε φάση του Κουτσιανικούλη με τον Γλύκο, αποβάλλοντας μάλιστα τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ και αφήνοντάς τον με δέκα παίκτες για ένα ολόκληρο ημίχρονο.
Πριν από αυτό όμως, είχε ακυρώσει ένα πεντακάθαρο γκολ του Γιώργου Φωτάκη (κι ενώ το σκορ ήταν 1-1), χωρίς κανείς να καταλάβει ακόμα και σήμερα τον λόγο. ΄Η για να το διατυπώσουμε καλύτερα, στην προσπάθεια να εντοπιστεί αυτός ο λόγος, η μοναδική λογικοφανής «εξήγηση» ήταν ότι ο βοηθός του σήκωσε τη σημαία για επιθετικό φάουλ. Ο Δημητρόπουλος βεβαίως, δεν είχε την προσωπικότητα και την εμπειρία, να δει ότι δεν συνέβη απολύτως τίποτα και έσπευσε ν’ ακυρώσει το καθαρό γκολ του Φωτάκη.
Καμία εντύπωση φυσικά δεν μας είχε προκαλέσει, ότι ο παρατηρητής εκείνου του αγώνα Φραγκίσκος Σωμαρακάκης του συνδέσμου Αθηνών, ουσιαστικά τον έβγαλε "καθαρό" και δεν τιμωρήθηκε. Κάτι που έγινε αργότερα, όταν ο Δημητρόπουλος τα μούσκεψε στον αγώνα της Πάτρας, εκεί όπου έκανε ακόμα χειρότερα πράγματα εις βάρος της Παναχαϊκής και υπέρ του Ολυμπιακού (τελικό σκορ 1-1).
Τότε, ο Δημητρόπουλος έστειλε τις ομάδες οριστικά στ’ αποδυτήρια στο 88’ κι ενώ είχε προηγηθεί 20λεπτη διακοπή, με σκορ στο 1-1, επειδή ο βοηθός Γουργιώτης άρχισε να δέχεται και πάλι αντικείμενα. Νωρίτερα, απέβαλε παίκτη της Παναχαϊκής στο 1-0, ο οποίος δεν έκανε καν φάουλ, δεν έδωσε καθαρό πέναλτι στην Παναχαϊκή όταν ο Κοντρέρας ανέτρεψε παίκτη των γηπεδούχων, κόπηκε με ανύπαρκτο οφσάιντ ο Γκούρτσας που έφυγε μόνος του στην κόντρα για να κάνει το 2-0 (και να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα), ενώ δεν απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Χολέμπας, ο οποίος χτύπησε με αγκωνιά παίκτη της Παναχαϊκής. Τι άλλο να έκανε ο άνθρωπος;
Ο ΠΑΟΚ (και η Κέρκυρα προφανώς…) λοιπόν, είναι τα «πειραματόζωα» της ΚΕΔ, για να διαπιστώσει αν η δίμηνη αποχή του Δημητρόπουλου, τον έκανε να βελτιωθεί… Τόσο καλά…
Από τις 19 Δεκεμβρίου και την Πάτρα, μέχρι χθες δεν βρέθηκε σε γήπεδο ως πρώτος ρέφερι ο Δημητρόπουλος. Τέταρτος διαιτητής είχε οριστεί στο Λεβαδειακός - Ατρόμητος, την περασμένη Κυριακή
ΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ
Αυτός ο διαιτητής λοιπόν, ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος θα είναι πρώτος διαιτητής αύριο στην Τούμπα. Πρώτος βοηθός θα είναι ο Στυλιανός Τσολάκης (Αθηνών), δεύτερος βοηθός ο Αθανάσιος Ταρανάς (Αθηνών) και τέταρτος διαιτητής ο Στέφανος Μαντάκης (Ημαθίας). Ακόμα και ο τέταρτος δηλαδή, είναι από τα νέα πρόσωπα της διαιτησίας. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Γιανναδάκης του συνδέσμου Λασιθίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου