Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

«Μιλάμε με τον κ. Σαββίδη για τον Πλετίκοσα”

Προχωρημένες είναι οι επαφές του ιδίου του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη με τον Κροάτη διεθνή τερματοφύλακα Στέπι Πλετίκοσα και τον ατζέντη του, προκειμένου ο 34χρονος τερματοφύλακας να έρθει στην Τούμπα.
Στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ των ΣΠΟΡ παραθέσαμε τις βασικές λεπτομέρειες της υπόθεσης, δίνοντας και όλα τα στοιχεία που αφορούν τον ποδοσφαιριστή. Είναι ξεκάθαρο πως ο ίδιος ο Σαββίδης που γνωρίζει τον Πλετίκοσα από την παρουσία του στο ρωσικό πρωτάθλημα (με την Ροστόφ) συζητά με τον παίκτη και τον ατζέντη του.
Τα ΣΠΟΡ επικοινώνησαν με τον Μάρκο Ναλέτιλιτς, ατζέντη του Πλετίκοσα. Και στην επαφή αυτή, ο κ. Ναλέτιλιτς επιβεβαίωσε πλήρως τις συζητήσεις που έχουν γίνει με τον ΠΑΟΚ και ειδικότερα τον Ιβάν Σαββίδη. Μάλιστα ο ατζέντης του Πλετίκοσα είπε με νόημα στα ΣΠΟΡ: “Εχουμε μιλήσει με τον κ. Σαββίδη για τον Πλετίκοσα. Όχι μόνο μία φορά, αλλά αρκετές φορές. Έχω αντιληφθεί την επιθυμία του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ να φέρει στην ομάδα του, τον Πλετίκοσα και αυτό τιμά τον ποδοσφαιριστή. Άλλωστε ο κ. Σαββίδης είναι μία πολύ ισχυρή προσωπικότητα στη Ρωσία και ένας αναγνωρισμένος επιχειρηματίας. Ο ΠΑΟΚ είναι τυχερός που τον έχει. Είναι έντονο το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ”.
Ρωτήσαμε τον Ναλέτιλιτς εάν θα υπάρξει αποτέλεσμα των επαφών άμεσα και τόνισε: “Είναι καθαρά απόφαση του πελάτη μου. Εγώ του μεταφέρω όλα τα δεδομένα. Εχουμε δεχθεί προτάσεις από την Μπρίζ καθώς και πρόταση ανανέωσης από την Ροστόφ, στην οποία ανήκει μέχρι το καλοκαίρι. Ο Πλετίκοσα θα αποφασίσει τι θα κάνει, πολύ σύντομα. Ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο να αποφασίσει οριστικά”.
Για τον μεσοεπιθετικό επίσης οι επιτελείς του ΠΑΟΚ αξιολογούν όλα τα δεδομένα και περιμένουν τις αποφάσεις του Ιβάν Σαββίδη για να κινηθούν για την ενίσχυση.
ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΖΟΡΒΑ
Το όνομα του Αλέξη Τζόρβα συζητήθηκε και εξετάστηκε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ωστόσο, φαίνεται ότι είναι μία πολύ δύσκολη περίπτωση. Και αυτό γιατί ο διεθνής τερματοφύλακας, δεσμεύεται με την Τζένοα, έχοντας συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, με την ιταλική ομάδα, ωστόσο να έχει το δικαίωμα ανανέωσης για δύο ακόμη χρόνια.
Οι απολαβές του τώρα είναι 450.000 ευρώ ετησίως και αν το συμβόλαιο ανανεωθεί θα φτάσουν στις 530.000. Βέβαια, αυτήν την περίοδο ο Αλέξης Τζόρβας δεν είναι βασικός, αφού θεωρείται ο δεύτερος τερματοφύλακας στην Τζένοα πίσω από τον Φρέι. Υπάρχουν βέβαια και κάποιες άλλες λεπτομέρειες που δεν ευνοούν την έλευση Τζόρβα στον ΠΑΟΚ, οι οποίες όμως θα μπορούσαν να ξεπεραστούν αν είχε διάθεση να φύγει από την Ιταλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου