Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Παρών στην Τούμπα και ο Ιβάν!

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα (8/12 στις 17:15) στην Τούμπα τον Λεβαδειακό και τον αγώνα θα παρακολουθήσει από κοντά και ο μεγαλομέτοχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης!
Ο ομογενής επιχειρηματίας έφτασε περίπου στις 22.00’ χθες στη Θεσσαλονίκη και όπως έγραψαν τα ΣΠΟΡ, ήταν τελικά υπαρκτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Ο Ιβάν Σαββίδης ήθελε να έρθει στην πόλη πριν τα Χριστούγεννα και ο 53χρονος επιχειρηματίας και ισχυρός άνδρας του Δικέφαλου, βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη. Εννοείται ότι σήμερα θα έχει εκτεταμένες επαφές και συναντήσεις με τους συνεργάτες του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για να δώσει τις γενικές κατευθύνσεις που επιθυμεί σε μία σειρά από ζητήματα που απασχολούν τον σύλλογο.
Το απόγευμα θα παρακολουθήσει από την προεδρική σουίτα της Τούμπας τον αγώνα με την ομάδα της Βοιωτίας, ελπίζοντας να ζήσει και να χαρεί από κοντά μία νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου