Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Κλειστά χαρτιά ενόψει ΠΑΣ...

Ούτε το Σάββατο (15/12) άνοιξε ο Γιώργος Δώνης τα χαρτιά του σχετικά με το σχήμα ενδεκάδας, το οποίο προτίθεται να παρατάξει στην αυριανή αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι η απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας δεν περιελάμβανε ούτε οικογενειακό διπλό, ούτε ασκήσεις τακτικής. Συνεπώς, δεν μπορεί να γίνει ασφαλής εκτίμηση για το πώς ακριβώς ο Δώνης θα παρατάξει την ομάδα του αύριο στους Ζωσιμάδες. Στην ουσία ο Έλληνας τεχνικός έδωσε χθες συνέχεια στην αποκλιμάκωση των παικτών του μετά το ματς κυπέλλου με τον Αιγινιακό στο βαρύ αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού γηπέδου της Κατερίνης.
Έτσι, μένει η σημερινή πρωινή προπόνηση, στη διάρκεια της οποίας η τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ θα κάνει πρόβα ενδεκάδας ενόψει του αυριανού κρίσιμου αγώνα. Επιπλέον, πρόκειται να επισημανθούν στους παίκτες τι θα πρέπει να προσέξουν από την ομάδα του ΠΑΣ, προκειμένου να αποφύγουν τις παγίδες και να φθάσουν στο τρίποντο.
ΟΙ 20 ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (15/12) στην Τούμπα καταρτίστηκε η αποστολή για το παιχνίδι στα Γιάννενα. Σε αυτή μετέχουν είκοσι παίκτες, οι Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γιακουμής, Γιάννου, Ιντζίδης, Κίτσιου, Παναγιωτούδης, Πέλκας, Πόποβιτς, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Λίνο, Κάτσε, Κουμάλο, Λάζαρ, Λόρενς, Ρομπέρ, Χακόμπο και Βιβιάν.
Παρά το γεγονός, βέβαια, ότι ο Δώνης δεν άνοιξε τα χαρτιά του, ένα πιθανό σχήμα στο ματς με τον ΠΑΣ μπορεί ν’ αποτελείται από τους Χακόμπο κάτω από την εστία, τους Αποστολόπουλο και Λίνο στις θέσεις των πλάγιων μπακ, τους Κουμάλο και Βιβιάν στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο (θέση διεκδικεί κι ο Ιντζίδης), τους Κάτσε και Λάζαρ στον άξονα της μεσαίας γραμμής, τους Φωτάκη και Λόρενς, που θα συμπληρώνουν τις θέσεις των χαφ και τους Αθανασιάδη και Σαλπιγγίδη στο χώρο της επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου