Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Ο άνθρωπος του συστήματος...

Αυτό έλειπε να όριζαν έναν διαιτητή στο Πανιώνιος – ΠΑΟΚ που δε θα είχε περάσει από αξιολόγηση στο παρελθόν. Αυτό έλειπε. Γιατί και ο Κομίνης από τη Θεσπρωτία είναι του συστήματος. Δεν είναι ο μόνος. Και έχει αποδείξει με τις αποφάσεις του σε προηγούμενα παιχνίδια, τόσο φέτος όσο και πέρσι, τι μπορεί να κάνει. Από την αρχή της σεζόν το ίδιο γίνεται. 

Διαιτήτευσε
τα δύο παιχνίδια
Λεβαδειακός – ΠΑΟ


Όσοι κινούνται στον χώρο του ποδοσφαίρου ξέρουν πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα. Όπως για τον Κομίνη από τη Θεσπρωτία. Είχε οριστεί και σφύριξε φέτος την αναμέτρηση Λεβαδειακού – Παναθηναϊκού, στην οποία οι “πράσινοι” επικράτησαν με σκορ 0-1 χάρη στο γκολ του Βύντρα. Όμως, από τις αποφάσεις του οι του Παναθηναϊκού είχαν έντονα παράπονα. Γιατί “έσπρωχνε” τον Λεβαδειακό. Πέρσι, στον αντίστοιχο αγώνα των δύο ομάδων που προαναφέραμε, ο Λεβαδειακός είχε κερδίσει με 1-0 με την προστασία Κομίνη. Είναι “λιμανίσιος” λένε όσοι τον ξέρουν καλά.

ΠΡΟΧΘΕΣ στα ΣΠΟΡ αποκαλύψαμε για το ενδεχόμενο η Μπάγερ Λεβερκούζεν να ενδιαφερθεί για τον Κώστα Σταφυλίδη από την επόμενη μεταγραφική περίοδο και όχι από το καλοκαίρι. Επισήμως, είναι αλήθεια, δεν έχει κατατεθεί κάποιο αίτημα σχετικό στην ΠΑΕ. Χθες το έγκυρο γερμανικό περιοδικό “Κίκερ” έγραψε για το ενδεχόμενο οι της Λεβερκούζεν να ζητήσουν και επίσημα τον Σταφυλίδη από τον ΠΑΟΚ. Σ’ αυτό το ενδεχόμενο πρέπει να καταβάλουν το ποσό των 200.000 ευρώ στην ΠΑΕ. Πάντως στον ΠΑΟΚ περιμένουν...


Ο Σταφυλίδης, από την πλευρά του, είναι απόλυτα αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του στον ΠΑΟΚ και θέλει να βοηθήσει την ομάδα του να φθάσει στη νίκη στο επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Ο Παράσχος μία αγωνιστική,
ο Δώνης ένα μήνα


Διαβάστε στα ΣΠΟΡ καραμπινάτες διαφορές αντιμετώπισης του ΠΑΟΚ με άλλες ομάδες από τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα. Ποιες ποινές έχουν επιβληθεί στον ΠΑΟΚ και ποιες σε άλλους συλλόγους. Δείτε για παράδειγμα. Ο Γιώργος Παράσχος είχε κληθεί σε απολογία γιατί σύμφωνα με το κατηγορητήριο είχε εξυβρίσει διαιτητή. Η τιμωρία που του επιβλήθηκε ήταν μία αγωνιστική. Ο Δώνης για αντίστοιχο παράπτωμα (λεκτική αντιπαράθεση με τον Κάκο) τιμωρήθηκε με ένα μήνα που στη συνέχεια “έπεσε” στις 25 ημέρες. Ανεξάρτητα από τα πρόσωπα, οι ποινές έπρεπε να ισχύουν το ίδιο σε όλους.

Πέρασε περιπέτεια
με την υγεία του ο Νικόλας

Ταλαιπωρήθηκε αρκετά το τελευταίο διάστημα ο γνωστός φίλαθλος του ΠΑΟΚ, Νικόλας. Πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία του, όμως ευτυχώς την ξεπέρασε (χάρη στη φροντίδα των ιατρών που τον περιέθαλψαν) και πλέον βρίσκεται στο σπίτι του και αναρρώνει. Παρά την περιπέτεια, όμως, ο ΠΑΟΚ και οι τελευταίες εξελίξεις αποτελούν βασικό θέμα συζήτησης. Του ευχόμαστε περαστικά και να αναρρώσει πλήρως.

Ο Κομπότης δεν κλήθηκε ποτέ

Έγιναν ένα σωρό παραπτώματα από την αρχή της σεζόν αλλά δεν υπήρξε η ανάλογη ευαισθησία για την κλήση σε απολογία βασικών υπαιτίων. Όπως για παράδειγμα συνέβη με τον Κομπότη τον μεγαλομέτοχο του Λεβαδειακού. Ο οποίος στην αναμέτρηση της ομάδας του με τη Βέροια εξύβρισε τον διαιτητή. Όμως, για ένα περίεργο λόγο, δεν υπήρξε αναφορά στο θέμα και ούτε ο ισχυρός άνδρας του Λεβαδειακού κλήθηκε σε απολογία, όπως ήταν λογικό να συμβεί. Και είναι να απορεί κανείς γιατί δε συνέβη το παραμικρό.
Είναι και το άλλο όμως που χρήζει ερμηνείας. Αν μετρήσουμε από την αρχή της σεζόν τις πειθαρχικές διώξεις του ΠΑΟΚ και τις αντίστοιχες πειθαρχικές διώξεις που επιβλήθηκαν σε άλλες ομάδες για παρόμοια παραπτώματα, ο ΠΑΟΚ είναι ο πρωταθλητής. Όχι γιατί είναι το κακό παιδί. Και σε άλλες ομάδες συμβαίνουν πολλά. Όμως πώς εξηγείται να καλείται συνεχώς ο ΠΑΟΚ σε απολογία και να βρίσκεται στην πρώτη θέση;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου