Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

«Μας βγαίνει η δουλειά που κάνουμε»

Ο Κλάους Αθανασιάδης συνεχίζει να πυροβολεί τις αντίπαλες εστίες και να σημειώνει πολύτιμα γκολ, με κάθε πιθανό τρόπο. Προχθές, με το γκολ που σημείωσε από την σέντρα του Ετο έφτασε τα 5 γκολ σε 7 ματς πρωταθλήματος και τα 9 συνολικά στη σεζόν, αν προστεθούν και τα 4 που έχει πετύχει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Ο 24χρονος επιθετικός βρέθηκε χθες στην Αθήνα, στην βάφτιση του μικρού γιου του προπονητή του Γιώργου Δώνη και στο περιθώριο της τέλεσης του μυστηρίου, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και της «Αθλητικής Κυριακής».
Αρχικά, ο Κλάους αναφέρθηκε στο ματς με την ΑΕΚ, τονίζοντας ότι σημασία είχε η κατάκτηση της νίκης: «Είναι γεγονός ότι από αυτό το παιχνίδι, κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς. Μπορεί να μην ήταν μεγάλο παιχνίδι αυτό που κάναμε με βάση την εικόνα και την απόδοσή μας, επομένως σημασία για μας έχουν οι τρεις βαθμοί».
Ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε για τα πολλά γκολ που σημειώνει και για το γεγονός ότι ήδη βρίσκεται στη δεύτερη θέση του σχετικού πίνακα, πίσω από τον Τζιμπούρ του Ολυμπιακού (και μαζί με τον Εμμάνουελ Περόνε του Αστέρα Τρίπολης, που πέτυχε χθες δύο γκολ εναντίον της Βέροιας): «Το θέμα του σκοραρίσματος, δεν έχει να κάνει μόνο με μένα προσωπικά, αλλά με ολόκληρη την ομάδα. Αυτά που κάνουμε στο γήπεδο, να ξέρετε ότι τα δουλεύουμε κάθε μέρα στην προπόνηση».
«ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ»
Ο Αθανασιάδης αναφέρθηκε και στην παρουσία του στην εθνική ομάδα των ανδρών, αφού έχει μονιμοποιηθεί πλέον στις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος, παρά το γεγονός ότι ο Πορτογάλος δεν τον έχει χρησιμοποιήσει: «Το έχω δηλώσει και πρόσφατα, ότι είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εκεί, άσχετα αν δεν έχω παίξει. Ειλικρινά θέλω σαν τρελός να παίξω και για την εθνική, το περιμένω πώς και πώς, αλλά είναι θέμα προπονητή, αυτός θ’ αποφασίσει πότε θα γίνει κάτι τέτοιο».
Σχετικά με το νέο τεχνικό τιμ είπε: «Από τη στιγμή που ξεκίνησε η προετοιμασία, έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολα αλλά όλα αυτά μας έχουν βγει μέχρι αυτή τη στιγμή».
«ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ»
Στο τέλος των δηλώσεών του, ο παίκτης του ΠΑΟΚ κλήθηκε να σχολιάσει και τη νέα διοικητική κατάσταση, με την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη: «Είναι κοντά στην ομάδα και τους παίκτες όπως και ο προπονητής. Μας ευχαριστεί αυτό και στόχος μας πάντα είναι το πρωτάθλημα» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου