Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

«Καθοριστικό το γκολ του Άλαρ»

Ιδιαίτερα χαρούμενοι παρουσιάστηκαν στις δηλώσεις τους οι παίκτες της Ραπίντ Βιέννης, τονίζοντας τα οφέλη που προκύπτουν για την ομάδα τους από τη συμμετοχή τους στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.
Ενδεικτικές ήταν οι δηλώσεις του Στέφεν Χόφμαν: “Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και από της αρχή του αγώνα κυνηγήσαμε τη νίκη. Τα καταφέραμε και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την πρόκριση στους ομίλους. Μπορώ να πω ότι ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα το γκολ του Άλαρ. Ο ΠΑΟΚ είναι πραγματικά μια καλή ομάδα, αλλά εμείς είμαστε δυνατοί στην έδρα μας και προκριθήκαμε. Όσο για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, ήταν θαυμάσια και από τις δύο πλευρές”.
Ο Φινλανδός μέσος Μάρκους Χάικινεν υπογράμμισε: “Αυτή η πρόκριση σημαίνει πολλά για την ομάδα μας, για τον επιπλέον λόγο ότι οι νεαροί παίκτες μας θα πάρουν πολλές εμπειρίες από τη συμμετοχή τους στη φάση των ομίλων. Νομίζω, πάντως, ότι το 3-0 δεν δείχνει την πραγματική εικόνα του αγώνα. Μας βοήθησε πολύ το γκολ του Άλαρ στο α΄ μέρος, αφού μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Για τον ΠΑΟΚ μπορώ να πω ότι στοίχισε και η απουσία του Σαλπιγγίδη”.
Ο Αμερικανός επιθετικός Τέρενς Μπόιντ αλλά και ο τερματοφύλακας της Ραπίντ Λούκας Κένινγκσχοφερ εξέφρασαν επίσης στις δηλώσεις τους τη μεγάλη τους ικανοποίηση για την πρόκριση της ομάδας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου